fbpx

Piaggio 1 2023: Νέο, ελαφρύτερο, ισχυρότερο

Νέα έκδοση του ηλεκτρικού σκούτερ

Το ηλεκτρικό σκουτεράκι της ιταλικής εταιρίας, το Piaggio 1, θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην Ευρώπη και την Ελλάδα σε μια νέα, πιο αποδοτική έκδοση, με στόχο τις ακόμα πιο γρήγορες και απροβλημάτιστες μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Με μεγαλύτερη ισχύ, χαμηλότερο βάρος, αποσπώμενη μπαταρία και καλύτερες εκκινήσεις από στάση.

Χάρη στις επεμβάσεις που έγιναν από τους μηχανικούς της Piaggio, η μονάδα ισχύος, ο ηλεκτροκινητήρας που εξοπλίζει το Piaggio 1 και είναι ενσωματωμένος στον πίσω τροχό, είναι πλέον σε θέση να προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ (2,2 kW), που μεταφράζεται σε καλύτερες επιδόσεις, διατηρώντας πάντα την απλότητα και την ευκολία στην οδήγηση μέσα στην κίνηση της πόλης.

Πιο γρήγορες εκκινήσεις σημαίνει αυτό στην πράξη, μιας και η τελική ταχύτητα είναι περιορισμένη στα 45 km/h. Η βελτίωση στην επιτάχυνση υπολογίζεται στο +14%.

Η αυτονομία του σκούτερ ανακοινώνεται στα 55 χιλιόμετρα στην αργή, οικονομική λειτουργία ECO, μετά από πλήρη φόρτιση της αποσπώμενης μπαταρίας.

Και η νέα έκδοση του Piaggio 1 συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων ηλεκτρικών σκούτερ, που δημιουργήθηκαν για να κινούνται στο κέντρο της πόλης με μηδενικούς ρύπους, ησυχία, ευελιξία, ελαφρότητα συνόλου και πρακτικότητα, με ιδιαίτερα μειωμένες ανάγκες συντήρησης, με τις επιδόσεις να αντιστοιχούν με αυτές ενός 50αριού με κινητήρα εσωτερικής καύσης, αλλά με σαφώς καλύτερες εκκινήσεις από στάση.

Η Piaggio αναφέρει για το μικρό της ηλεκτρικό σκούτερ πως “είναι άνετο, με ευρύχωρο πάτωμα και τεχνολογικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μοντέρνο όργανο, φώτα full LED και σύστημα keyless χωρίς κλειδί”.

Η μπαταρία που είναι τοποθετημένη κάτω από τη σέλα, αφαιρείται πλέον εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα και μεταφέρεται για άνετη επαναφόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο.

Το Piaggio 1, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, είναι από τα ελάχιστα e-scooter στην κατηγορία του με χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να χωρέσει ένα ανοικτό κράνος τζετ.

Το νέο Piaggio 1 προσφέρεται σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς: Forever Grey (γκρι), Forever White (λευκό) και Forever Black (μαύρο) ενώ το Sunshine Mix, το Arctic Mix και το νέο Flame Mix είναι τρείς ακόμα δίχρωμοι συνδυασμοί.

Το Piaggio 1 ανακοινώνεται στην Ευρώπη στην τιμή των 2.899 €.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X