fbpx

Piaggio Beverly 300/400 Deep Black: Κατάμαυρα!

Νέοι χρωματισμοί “Βαθύ Μαύρο” και μεταλλικό πράσινο

Η οικογένεια Beverly της Piaggio εμπλουτίζεταi για τη σεζόν 2023, με τη νέα έκδοση με σπέσιαλ χρώμα Deep Black, αλλά και μία ακόμα σε πράσινο.

Το χρώμα Deep Black ενισχύει τη σχεδίαση με τις δυναμικές γραμμές των δημοφιλών σκούτερ, του 300 και του 400, οι οποίες σύμφωνα με την Piaggio είναι “βγαλμένες από τις τάσεις του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας”.

Με σκοπό να τονίζει τις “κλασικές και μυώδεις” γραμμές των Beverly 300 και 400 έρχεται το νέο χρώμα που είναι μαύρο ματ και ονομάζεται Nero Meteora (από τα δικά μας τα Μετέωρα άραγε;), κι αυτό συνδυάζεται με γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες, που επεκτείνονται και στις ζάντες των τροχών.

Η σέλα είναι επίσης συγκεκριμένη για τη νέα έκδοση και υιοθετεί το στυλ «total black», με μαύρες ραφές.

Η μίνιμαλ εμφάνιση τονίζεται επίσης από το λογότυπο Beverly στα πλαϊνά, φινιρισμένο επίσης σε γυαλιστερό μαύρο.

Παράλληλα το Piaggio Beverly S, η πιο σπορ έκδοση των σκούτερ πόλης της Piaggio, καλωσορίζει τη νέα χρωματική απόχρωση Verde Jungle, ένα μοντέρνο πράσινο μεταλλικό χρώμα, δίνοντας μια επιπλέον νότα κομψού σπορ.

Το Piaggio Beverly 300 Deep Black με τον κινητήρα των 278 κυβικών εκατοστών ανακοινώθηκε από την εταιρία στα 5.699 ευρώ στην Ευρώπη, ενώ το 400 στα 6.699 Ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ