fbpx

NUVION 300, 2019: Το επόμενο βήμα

Νέος παίκτης στα 3τροχα σκούτερ

Σύντομα θα ξέρουμε αν και κατά πόσο το νέο σχήμα, θα ανταποκριθεί στις υποσχέσεις του. Το Nuvion που θα κάνει το επίσημο λανσάρισμά του τις επόμενες ώρες στο σαλόνι του Μιλάνου, παρουσιάζεται σαν το σκούτερ “The New City Mover”, ένα καλαίσθητο ελαφρύ τρίτροχο σκούτερ, καρπός συνεργασίας της έμπειρης στο χώρο των τρίτροχων σκούτερ, ελβετικής Quadro και της έμπειρης στο χώρο των σκούτερ, ταϊβανέζικης SYM.

Δυναμικά κινείται και η Quadro και η SYM στο σαλόνι της EICMA 2018 στο Μιλάνο, με την ελβετική εταιρία να ανακοινώνει επίσημα την νέα της μεγάλη συνεργασία που αφορά στο λανσάρισμα μιας νέας εταιρίας της Nuvion. Μαζί της η μεγάλη, πεπειραμένη στο χώρο των σκούτερ SYM από την Ταϊβάν.

Η SYM θέλοντας να περάσει άμεσα και δυναμικά στο χώρο των τριών τροχών προτίμησε να συνεργαστεί με την Quadro καταφέρνοντας έτσι να μην χάσει χρόνο και χρήματα σε έρευνα και εξέλιξη ξεκινώντας εκ του μηδενός.

Με έμφαση στην οικονομία του βάρους το Nuvion με σλόγκαν “The New City Mover”, χαρακτηρίζεται σαν LUV, σαν Light Utility Vehicle και διαθέτει δύο τροχούς μπροστά.

Ο κινητήρας του ανακοινώνεται ότι θα είναι 300cc (αν και υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για τον κινητήρα των Citycom, GTS, Cruisym το πιθανότερο είναι να έχει λιγότερα κυβικά), μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα Α2 και έχει βάρος μικρότερο των 200 κιλών.

Είναι μαζεμένων διαστάσεων για ευκολότερους ελιγμούς και λόγω του μειωμένου βάρους του έχει λόγο βάρους προς ίππους, από τους καλύτερους στην κατηγορία των 3τροχών σκούτερ.

Το Nuvion “έχει μια φρέσκια, πολύχρωμη δυναμική, η ιδανική επιλογή για να γίνει η νέα εικόνα της πόλης και συνδυάζει 2 στοιχεία: διασκέδαση και ασφαλή οδήγηση”, δήλωσε ο Paul Gagliardo, διευθύνων σύμβουλος της ελβετικής εταιρείας.

Αναμένουμε περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, μιας και το νέο τρίτροχο σκούτερ θα παρουσιαστεί σε μερικές ώρες επίσημα, βάζοντας τoν νέο παίκτη Nuvion, δίπλα στις Piaggio, Yamaha, Peugeot και Quadro.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ