fbpx

SYM JOYMAX 300 Z, 2019: Nέο maxi scooter

Ένα μεσαίο σκούτερ για όλες τις δουλειές

Έρχεται στο σαλόνι της Eicma 2018 την επόμενη βδομάδα το νέο SΥΜ Joymax 300 Z, ένα ολόφρεσκης αισθητικής γραμμής maxi scooter που χρησιμοποιεί τον τετραβάλβιδο κινητήρα των 278 cc.

Ο κινητήρας που θα φοράει το SΥΜ Joymax 300 Z στην Eicma 2018 θα είναι ο γνωστός μας τετράχρονος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος που έχουμε δει στα SYM GTS, Citycom, Cruisym, τη στιγμή που το “περιτύλιγμα”, η εμφάνιση θα είναι επιθετική, με γωνίες.

Το νέο σκούτερ της SYM θα έχει μεγάλη σέλα, μπόλικο αποθηκευτικό χώρο και ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα.

Η νέα έκδοση του Joymax θα κάνει το ντεμπούτο της πολύ σύντομα στο μεγάλο διεθνές σαλόνι των δύο τροχών του Μιλάνου, μαζί με τα άλλα δυο ολοκαίνουργια SYM, τα Maxsym TL και SYM HD2 300.

Κάτω από τη μεγάλη σέλα του SYM Joymax 300 Ζ υπάρχει χώρος για δυο κράνη, κάτι που έχει επιτευχθεί από το γεγονός ότι οι τροχοί (και ειδικά ο πίσω) δεν είναι μεγάλης, αλλά μεσαίας διαμέτρου.

Tο πιθανότερο είναι οι τροχοί του 300 Ζ να είναι 12-13 ιντσών, δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα, αφού δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά από την SYM.

Με αυτή την επιλογή χαμηλώνει και το ύψος σέλας, βολεύοντας έτσι και τα χαμηλότερα αναστήματα.

Στην ποδιά υπάρχει αρκετά μεγάλου βάθους ντουλαπάκι που διαθέτει παροχή ρεύματος.

Αξιοσημείωτο στοιχείο είναι η ρυθμιζόμενη ζελατίνα, ενώ ο χαρακτηριστικός “διπλός” προβολέας είναι παλαιού τύπου και όχι LED. Κάτω από τα πλαστικά του ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 278 cc αποδίδει 27 ίππους, ενώ τα φρένα είναι ένας δίσκος για κάθε τροχό και μάλιστα κυματιστός, με σύστημα ABS.

Σύντομα θα ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ