fbpx

SYM MASK 125, 2018: Νέο σκούτερ για την πόλη

Σε αναμονή του Mask

Ένα καινούργιο βολικό σκούτερ πόλης αναμένεται σύντομα στην ελληνική αγορά που ονομάζεται SYM Mask 125. Mε χαμηλό βάρος και ύψος σέλας, μεσαίας διαμέτρου τροχούς, επίπεδο δάπεδο και τιμή στα 1.795 ευρώ.

Το επίπεδο δάπεδο είναι από τα πιο βασικά στοιχεία ενός σκούτερ που προορίζεται για σκληρή καθημερινή χρήση με πολλές στασείς, που απαιτεί πολλά ανέβα-κατέβα και δρομολόγια.

Το SYM Mask 125 είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο της ταϊβανέζικης εταιρίας που ανακοινώθηκε ότι έρχεται σύντομα στην αγορά. Με μοντέρνα όψη, γωνίες και αιχμές και κομψά φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω. Με μεγάλο προβολέα μπροστά και τριγωνικά ενσωματωμένα στο τιμόνι φλας.

Ο κινητήρας του είναι τετράχρονος, αερόψυκτος, 2 βαλβίδων με ψεκασμό και 124.6 cc, που αποδίδει 10.5 ίππους στις 8.500 rpm.

Οι τροχοί είναι μεσαίας διαμέτρου 12 ιντσών και στα φρένα συναντάμε δισκόφρενο μπροστά διαμέτρου 226 mm και ταμπούρο 130 χιλιοστών πίσω, με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

Το επίπεδο πάτωμα του SYM Mask 125 προσφέρει άνετες μετακινήσεις και χώρο για τα πόδια του αναβάτη, όπως και τη δυνατότητα μεταφοράς αποσκευών, τσαντών κ.λπ. Οι χώροι του σκούτερ δεν σταματούν εκεί, αφού υπάρχει και χώρος κάτω τη σέλα για την αποθήκευση ενός φουλφέις κράνους.

Στον εξοπλισμό διακρίνουμε παροχή ρεύματος 12v, δύο στάντ (πλάγιο και κεντρικό), ρεζερβουάρ χωρητικότητας 5,7 λίτρων, χειρολαβές στην ουρά, δισκόφρενο τύπο μαργαρίτα στον μπροστινό τροχό.

Το SYM Mask 125 έχει βάρος 115 κιλά και τιμή λίγο πριν τα 1.800 ευρώ. Η ημερομηνία ερχομού του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα… αλλά πλησιάζει.

Περισσότερες πληροφορίες: www.sym.gr