fbpx

QUADRO QV3: Ανανέωση επί τρία

H βελτίωση είναι διαρκής

Ήδη από τις αρχές Μαΐου κυκλοφορεί στην Ιταλία από την ελβετική Quadro Vehicles το ανανεωμένο τρίτροχο σκούτερ της εταιρίας, το Quadro QV3. Mε τιμή λίγο κάτω από τις 8.000 ευρώ.

Έχοντας πρώτα παρουσιάσει την εξέλιξη του Quadro4 που λέγεται Qooder, η ελβετική – πρώην ιταλική – εταιρία Quadro Vehicles S.A. παρουσιάζει το νέο, ανανεωμένο Quadro3, που το ονομάζει πλέον QV3.

Πρόκειται για ένα σκούτερ με 3 τροχούς που χαρακτηρίζεται από το υδραυλικό σύστημα μπροστινής ανάρτησης, το HTS, που επιτρέπει στο “όχημα” να παίρνει κλίση στις στροφές (αλλά και να κλειδώνει όρθιο όταν παρκάρει).

Το Quadro QV3 προωθείται από έναν κινητήρα 350 cc και είναι εφοδιασμένο με μεγαλύτερους τροχούς 14 ιντσών μπροστά και ζυγίζει 220 kg (πλήρες).

Το τρίτροχο σκούτερ έχει τροχό 15 ιντσών πίσω και μπορεί να οδηγηθεί με άδεια οδήγησης Α2.

Ο κινητήρας είναι ταϊβανέζικης κατασκευής, μονοκύλινδρος τετράχρονος, υγρόψυκτος με τέσσερις βαλβίδες, 346 cc, απόδοσης 29,0 hp στις 7.000 rpm, με ροπή 32 Nm στις 5.500 rpm.

Το QV3 διαθέτει ρεζερβουάρ 13 λίτρων και τρεις αποθηκευτικούς χώρους. Ο κατάλογος των εξαρτημάτων περιλαμβάνει μεγάλη ζελατίνα, προστατευτικά χεριών, κάλυμμα ποδιών, διάφορους τύπους βαλιτσών και αντικλεπτική προστασία. Η τιμή του QV3 ξεκινά από 7.990 ευρώ στην Ιταλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ