fbpx

Malaguti Madison 125 2023: Γνώριμης, μοντέρνας εμφάνισης

Ακολουθώντας τα χνάρια της κατηγορίας

Καμία σχέση με τα προηγούμενα Madison για το σκούτερ της Malaguti, μιας εταιρίας που ανήκει πλέον στο KSR Group, το οποίο χρησιμοποιώντας αισθητικά στοιχεία από καταξιωμένα μοντέλα της αγοράς καταφέρνει να φτιάξει έναν δικό του κομψό συνδυασμό.

Βλέποντας το Malaguti Madison 125 του 2023, πέρα από την καλαισθησία που αναδίδει, σου δίνει την εντύπωση πως “κάπου το έχεις ξαναδεί”.

Στην πραγματικότητα οι σχεδιαστές της εταιρίας έχουν χρησιμοποιήσει στοιχεία από τα πετυχημένα Honda PCX και SYM Jet X φτιάχνοντας ένα γοητευτικό σύνολο, πάντα για την κατηγορία πόλης των Mini GT σκούτερ.

Εστιάζοντας στους αναβάτες διπλώματος Α1 και της δημοφιλούς και στην Ελλάδα κατηγορίας των 125 κυβικών, το Madison έχει δεχτεί μικρές αλλαγές που επηρεάζουν την αισθητική, ενώ λανσάρει και νέα χρώματα.

Έχει πλέον φιμέ χαμηλή, σπορ ζελατίνα και χαρακτηριστικές χρυσές ζάντες, που τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του, τα φωτιστικά σώματα έχουν επίσης ανανεωθεί με νέο πιο αιχμηρό σχήμα.

Διατίθεται σε τρία χρώματα: Λευκό Snow White, Μαύρο Bull Black και ένα ιδιαίτερο πράσινο μεταλλικό που το λέει Albero Green.

Ο κινητήρας είναι ένας 4βάλβιδος, υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος τετράχρονος 124.8 cc, που αποδίδει ισχύ 12 ίππων (9kW) και ροπή 11 Nm.

Η εισαγωγή καυσίμου ανατίθεται σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού EFI της Bosch και το σύστημα μετάδοσης υπάρχει φυσικά φυγοκεντρικός συμπλέκτης.

To ψυγείο είναι τοποθετημένο στον διαμήκη άξονα στη δεξιά άκρη του στροφάλου.

Το σωληνωτό πλαίσιο δεν έχει τροποποιηθεί σε σχέση με το Madison και συνεργάζεται στην μπροστινή ανάρτηση με ένα συμβατικό πιρούνι, ενώ πίσω υπάρχουν δύο αμορτισέρ.

Οι τροχοί είναι 14 ιντσών μπροστά και πίσω, τα φρένα και στους δύο τροχούς είναι δίσκοι, διαμέτρου 250mm στον μπροστινό και 220mm στον πίσω (με σύστημα CBS). Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι LED υπάρχει σύστημα εκκίνησης keyless και το βάρος φτάνει τα 147 κιλά.

Η σέλα απέχει από το έδαφος 760 mm και το ντεπόζιτο βενζίνης χωράει 9 λίτρα.

To Malaguti Madison 125 δεν διατίθεται ακόμα στην ελληνική αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X