fbpx

Honda Forza 750 2024: Nέος σπορ χρωματισμός

Το μεγάλο Forza αγριεύει αισθητικά!

Η ναυαρχίδα των σκούτερ της Honda ανανεώνεται χρωματικά για το 2024, προσθέτοντας ένα “άγριο” μαύρο ματ χρώμα στην παλέτα επιλογών του Forza 750, που το καθιστά αισθητικά ακόμα πιο σπορτίβικο.

Το Honda Forza 750 είναι το σκούτερ με τον μεγαλύτερο κυβισμό στην αγορά, που έχει σαν στόχο να καλύπτει τη μετακίνηση στην πόλη, αλλά κυρίως τις διασκεδαστικές βόλτες και ταξίδια εκτός αυτής, όπως και τις σπορ βόλτες σε επαρχιακό δίκτυο.

Με δικύλινδρο κινητήρα 745cc με μπόλικη ροπή και 58 περίπου ίππους, εξοπλισμένο με Throttle By Wire, 3 προεπιλεγμένων προγραμμάτων οδήγησης: RAIN, STANDARD και SPORT, καθώς και μια προσαρμόσιμη λειτουργία χρήστη.

Επίσης διαθέτει traction control 3 επιπέδων και στηρίζεται πάνω σε ένα σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, έχει ψαλίδι από αλουμίνιο και πίσω ανάρτηση Pro-Link.

Οι τροχοί μπροστά/πίσω είναι 17 και 15 ιντσών αντίστοιχα, προσφέροντας ασφαλή χειρισμό, ενώ το φρενάρισμα εξυπηρετείται από μπροστινές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων με ακτινική στήριξη.

Ένα ανάποδο πιρούνι με (χρυσά) καλάμια διαμέτρου 41 χιλιοστών αποτελεί την μπροστινή ανάρτηση.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα θα χωρέσει ένα full-face κράνος και θα φιλοξενήσει έναν φορτιστή USB-C. Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού LED και η οθόνη TFT 5 ιντσών επιτρέπει τη σύνδεση με smartphone.

Για το 2024, ένα ιδιαίτερο νέο χρώμα (μαύρο ματ) που ονομάζεται “blacked out”, με χρυσές ζάντες συμπληρώνει τη γκάμα των Forza 750.

Ήδη από το 2000, η γκάμα των σκούτερ Forza της Honda έχει αφήσει το αποτύπωμά της στην Ευρώπη, με υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας.

Η επιτυχία οφείλεται σ’ έναν συνδυασμό συστατικών: από τα κλασικά στοιχεία Grand Touring (GT) της εμφάνισης, με την άνεση που προσφέρεται στους επιβαίνοντες, τον εύκολο χειρισμό των σκούτερ και την απόδοση των κινητήρων τους. Πάντα με τη γνωστή ποιότητα κατασκευής των Honda.

Το 2021 το Forza 125 και το Forza 350 συμπληρώθηκαν από έναν μεγάλο αδελφό, το Forza 750. Γρήγορο, ευέλικτο και πολυτελές, το Forza 750 έγινε αποδεκτό ανά την Ευρώπη, αποδεικνύοντας τις ικανότητές του σε μια απαιτητική κατηγορία maxi scooter με έντονο ανταγωνισμό, κυρίως από το Yamaha ΤΜΑΧ 530.

Φτιαγμένο για καθημερινές μετακινήσεις, εντός και εκτός πόλης, όπως και για ταξίδια τα Σαββατοκύριακα, προτείνεται από τη Honda ως η επιτομή της ποιότητας και της πρακτικότητας.

Το 2021 το Forza 750 κέρδισε το διάσημο βραβείο Red Dot για την εξαιρετική σχεδίασή του.

Το 2024, όπως ήδη αναφέραμε, το εντυπωσιακό νέο χρώμα «blacked out» προστίθεται στους υπάρχοντες τρεις συνδυασμούς: κόκκινο/βισινί, μπλε και γκρι/ασημί.

Το μαύρο Forza 750 που ονομάζεται Matt Ballistic Black Metallic, έχει χρυσές ζάντες και χρυσά λογότυπα στην ουρά, μαύρα καπάκια κινητήρα και βάσεις μαρσπιέ, αλλά και μαύρο ψαλίδι, σε αντίθεση με τους άλλους χρωματικούς συνδυασμούς που έχουν ασημί χρώμα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.honda-motorcycles.gr

                                                       

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X