fbpx

Askoll eB1: Ηλεκτρικό και κλασικό

Κλασικές φόρμες

Η  Askoll είναι μια γνωστή ιταλική εταιρία ηλεκτρικών σκούτερ και ποδηλάτων που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Γκοργκόλης ΑΕ. Το ηλεκτρικό ποδήλατο Askoll eB1 είναι η τελευταία πρόταση της εταιρίας με κλασική εμφάνιση και όλα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.

H Askoll παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο, eB1, που υιοθετεί μια διαφορετική εικόνα σε σύγκριση μ’ αυτά που ξέραμε, χρησιμοποιώντας την κλασική σχεδίαση και καθαρές, όμορφες γραμμές ενώ δίνει μεγάλη προσοχή στην άνεση του αναβάτη και την απλότητα χειρισμού.

Το Askoll eB1 είναι ένα ιταλικής κατασκευής ποδήλατο εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κινητήρα Askoll Brushless με εξωτερικό ρότορα, ενσωματωμένο στον εμπρόσθιο τροχό.

Ο κινητήρας προσφέρει κίνηση στο ξεκίνημα σε ανηφόρα και 4 επίπεδα υποβοήθησης, συνεργαζόμενος με το αυτόματο σασμάν SRAM, κάνοντας τις μετακινήσεις  πιο εύκολες και την κάθε βόλτα απόλαυση. Απλά επιλέγεις την ταχύτητά σου και ταξιδεύεις όπου επιθυμείς.

Το Askoll eB1 έχει τιμή 1.395€ και τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω:

•             Κλασικός Σχεδιασμός
•             Αποσπώμενη μπαταρία (<3kg)
•             Εργονομική σχεδίαση
•             Ισχυρός κινητήρας με 4 επίπεδα υποβοήθησης
•             Ψηφιακή οθόνη/υπολογιστής
•             Αυτόματο Σασμάν 2 ταχυτήτων SRAM

Περισσότερες πληροφορίες: Γκοργκόλης Α.Ε, Έκθεση: Θησέως 309, Καλλιθέα – Τηλ.: 2109403880, Έδρα: Τηλ.: 24310-56101 (εσωτ. 916) Fax: 24310-5610,  askollelectric.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ