fbpx

ASKOLL eSpro70: Έφτασε! Ηλεκτρισμός για επαγγελματίες

Ελάχιστα κόστη χρήσης

Κατασκευασμένο στην Βιτσέντσα της Ιταλίας, το Askoll eSpro70 είναι το επαγγελματικό ηλεκτρικό σκούτερ που βασίζεται πάνω στο αντίστοιχο πολιτικό μοντέλο, το οποίο έχει σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία στην Ιταλία.

Δεν είναι μόνο ότι είναι ηλεκτρικό, με ηλεκτροκινητήρα συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες (brushless),   ότι έχει αυτονομία κοντά στα 100 km και πετυχαίνει ιδιαίτερα χαμηλά έξοδα κίνησης –  είναι και η σχεδίαση που κάνει το Askoll να ξεχωρίζει.

Με λεπτές γραμμές που θυμίζει ελαφρύ σκούτερ, η Askoll από τη Vicenza έχει βάλει πάνω σε αυτό το μοντέλο όλη της την τεχνογνωσία η οποία  έχει χτίσει για πάνω από 30 χρόνια ηλεκτροκινητήρες οικιακών συσκευών.

Τα ηλεκτρικά δίτροχα της εταιρίας ήταν αποτέλεσμα μιας μεγάλης επένδυσης πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην έρευνα και εξέλιξη οχημάτων. Η Askoll μετά τους δύο θέλει να περάσει και στους τέσσερις τροχούς, σύμφωνα με τις δηλώσεις της.

Το Askoll eSpro70 αποδίδει 3,7 ίππους και 130 Nm ροπής και παίρνει ενέργεια από εύκολα αποσπώμενες μπαταρίες 7,5 κιλών, που προσφέρουν αυτονομία 96 km, για την οποία ο χρήστης θα πληρώνει 63 ή 40 (νυχτερινή χρέωση) λεπτά του ευρώ! Η πλήρης φόρτιση απαιτεί 7,5 ώρες.

Οι μπαταρίες του Askoll μπορούν να επαναφορτιστούν εύκολα, είτε απευθείας από το scooter, είτε αφαιρώντας τις από το κάτω μέρος του καθίσματος για να συνδεθούν στον φορτιστή.
Η αφαίρεσή τους από το σκούτερ είναι εύκολη και γρήγορη.

Το Askoll eSpro70 έχει 16ρηδες τροχούς, δισκόφρενο μπροστά 220 mm και ταμπούρο πίσω 140 mm (και CBS).

Το μέγιστο φορτίο που μπορεί να δεχθεί το eSpro70 είναι τα 85kg, καλύπτοντας τις περισσότερες ανάγκες μικρομεταφορών. Διαθέτει 3 προγράμματα λειτουργίας:

ECO: Με μειωμένη τελική ταχύτητα, αλλά μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.
NORMAL: Η επιλογή για μετακίνηση στην πόλη.
POWER : Επιλογή για μέγιστη επιτάχυνση του ηλεκτροκινητήρα ειδικά όταν η διαδρομή περιλαμβάνει ανηφορικά τμήματα.

Επιπλέον πλεονεκτήματα:

  • Εργονομική και άνετη θέση οδήγησης
  • Ευελιξία και ευκολία χρήσης
  • Αποσπώμενες μπαταρίες
  • Τροχοί 16″ για μεγαλύτερη σταθερότητα
  • Λειτουργίες ECONOMY / NORMAL / POWER
  • Σύστημα ανάκτησης ενέργειας
  • Εμπρόσθιος δίσκος & σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS)
  • Κινητήρας Askoll brushless υψηλής απόδοσης
  • Μεγάλη ικανότητα φόρτωσης

Η τιμή του Askoll eSpro70 είναι 3.695 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.evomoto.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ