fbpx

Aprilia SR GT Replica: Στα χρώματα των MotoGP

Σπορτίβικα χρώματα σε στυλ MotoGP

Τα Aprilia SR GT, τα σκούτερ αστικής περιπέτειας – Urban Adventure – που σχεδιάστηκαν για “να ανακαλύψει ο κόσμος ξανά τη διασκέδαση στην καθημερινή οδήγηση”, όπως λέει η Aprilia, κάνουν το ντεμπούτο τους στην ειδική και σπορ έκδοση Replica, με αισθητική βγαλμένη απευθείας από τις Aprilia RS-GP. Πρόκειται για τις μοτοσυκλέτες που οδηγούν οι Aleix Espargaró και Maverick Viñales, από τους πρωταγωνιστές του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP.

Με πολλή χαρά παρουσιάζει η Aprilia τα νέα σπέσιαλ χρώματα στα SR GT Replica, που αποκτούν την αίγλη των MotoGP... έστω και εμφανισιακά.

Πρόσφατα, η Aprilia κατέκτησε μια μεγάλη νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα της Καταλονίας στη Βαρκελώνη, όπου οι δυο εργοστασιακοί αναβάτες της (A. Espargaro και M. Vinales) κέρδισαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στη μεγάλη κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του Παγκοσμίου και της εταιρίας από το Noale!

Tο αγωνιστικό πνεύμα της Aprilia κουβαλούν τώρα και τα μαύρο ματ Aprilia SR GT Replica με τα ίδια κόκκινα και μωβ γραφικά που χαρακτηρίζουν τα κομψά φέρινγκ του αγωνιστικού Aprilia RS-GP της εργοστασιακής ομάδας της Aprilia Racing.

Τα Aprilia SR GT Replica θα κυκλοφορήσουν σε δύο κυβισμούς (125 και 200) αντιγράφοντας τις πιο κομψές, τεχνολογικά εξελιγμένες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες των MotoGP , με το χαρακτηριστικό λογότυπο Aprilia που εκτείνεται διαγώνια κατά μήκος του κεντρικού τούνελ των σκούτερ.

Ακριβώς όπως οι μοτοσυκλέτες MotoGP που γεννήθηκαν από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρίας του Noale (την πόλη που εδρεύει η Aprilia, κοντά στη Βενετία), οι ζάντες των τροχών είναι βαμμένες μαύρες και η κόκκινη λεπτομέρεια ξεχωρίζει πάνω στο χείλος της ζάντας του μπροστινού τροχού.

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πνεύμα, το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης ελαστικά με σπορ σχεδιασμό πέλματος δρόμου, αντί για τα ελαφρώς τρακτερωτά ελαστικά “all terrain” που φορούν οι άλλες εκδόσεις, Aprilia SR GT και SR GT Sport, που είναι, θεωρητικά, τύπου Adventure.

Για όσους θέλουν να εξατομικεύσουν περαιτέρω το SR GT Replica τους, κάνοντάς το να μοιάζει ακόμα περισσότερο με τις μοτοσυκλέτες RS-GP που αγωνίζονται σε πίστες σε όλο τον κόσμο, περιλαμβάνονται οι αριθμοί αγώνων των δύο εργοστασιακών αναβατών της Aprilia Racing MotoGP, Aleix Espargaró και Maverick Viñales.

Το Aprilia SR GT είναι το πρώτο σκούτερ τύπου Urban Adventure της Aprilia, σχεδιασμένο για να καλύπτει την καθημερινή οδήγηση στην πόλη, αλλά και τις μεγαλύτερες αποστάσεις σε δευτερεύοντες δρόμους.

Η όρθια θέση οδήγησης και το φαρδύ γυμνό τιμόνι τύπου μοτοσυκλέτας παρέχουν καλύτερο έλεγχο, ενώ οι αναρτήσεις μεγαλύτερων διαδρομών και το μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος του επιτρέπουν να ξεπερνά πιο εύκολα τα εμπόδια στην οδήγηση στην πόλη, αλλά και στις βόλτες στο χώμα.

Το Aprilia SR GT όσον αφορά την ισχύ και την απόδοση του κινητήρα, χάρη στους τετραβάλβιδους υγρόψυκτους κινητήρες της οικογένειας i-get, αποδίδει για την έκδοση των 125 cc, μέγιστη ισχύ 14,7 ίππων (11 kW) στις 8.750 rpm και για την έκδοση 200 με κυβισμό 174 cc 17,4 ίππων (13 kW) στις 8.500 rpm.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X