fbpx

SYM: Νέα εποχή, νέο λογότυπο

Αλλαγή συμβόλου

Μετά από 60 χρόνια η SYM, η ταϊβανέζικη εταιρία που κατασκευάζει σκούτερ, μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα στην Ταϊβάν καθιστά το 2016 κομβικό έτος. Η SYM αλλάζει το όνομά της σε Sanyang Motor Co. Ltd καθώς και το εμπορικό της σήμα. Kείμενο, φωτογραφίες: του απεσταλμένου μας στο Μιλάνο, SYM

Το νέο λογότυπο είναι στρογγυλό, όπως και πρίν, αλλά τελείως διαφορετικό πλέον. Διαθέτει κόκκινο φόντο και χρωμιωμένα, ανοικτόχρωμα, “ανάγλυφα” γράμματα, με το S και το M να συνδέονται με τον εξωτερικό κύκλο.

NewSYMLogo

Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει το πάθος, την ενέργεια και την συνέπεια, όπως γράφεται στο δελτίο τύπου.

Το τρίπτυχο των αξιών της εταιρίας, όπως αναπτύχθηκε από τον πρόεδρό της W. Chang είναι: ποιότητα, καινοτομία, επαγγελματισμός. “Η ποιότητα είναι τα θεμέλιο της εταιρίας. Η καινοτομία πρέπει να ξεπερνάει την φαντασία των πελατών μας. Ο επαγγελματισμός μας εγγυάται την συνέπειά μας”, είπε ο κ. Chang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Φέτος στο σαλόνι της EICMA στο Μιλάνο παρουσιάστηκαν δυο νέα μοντέλα, μια γυμνή μοτοσυκλέτα cafe racer 300 κυβικών, ένα πρωτότυπο maxi scooter το SYM Maxsym 500 και οι σπορ εκδόσεις των Joyride 200 και GTS 300.

Μαζί τους υπήρχαν και τα γνωστά μας SYM Symphony 200 ST CBS και το SYM Maxsym 400i ABS, σε διχρωμίες μαύρου και κόκκινου που βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SYM Symphony ST 200 CBS, σε διχρωμία και αυτό για το 2016 και με το καπάκι της μεταδοσης να γράφει ολογράφως Sanyang

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X