fbpx

LIDL: Τώρα πουλάει και σκούτερ!

 Ψωνίζοντας σκούτερ από σουπερμάρκετ

Θα αγόραζε κάποιος σκούτερ από τα Lidl; Πιθανότατα, και ειδικά αν ζει στη Γερμανία, όπου μπορεί να τα παραγγείλει ακόμα και διαδικτυακά, χωρίς καν να βγει από το σπίτι του. Γιατί ναι, το Lidl πουλάει και σκουτεράκια, και μάλιστα σε συμφέρουσες τιμές.

Η πώληση δίτροχων εξ αποστάσεως δεν είναι νέα υπόθεση. Συνέβαινε στην Αμερική ήδη από τη δεκαετία του ’30 (!) και μπορούσε να αγοράσει κάποιος δι’ αλληλογραφίας ολόκληρες μοτοσυκλέτες και μάλιστα όχι μικρού κυβισμού.

Oπότε, γιατί να μην μπορεί να κάνουν το ίδιο τα σουπερμάρκετ Lidl ενενήντα χρόνια μετά;

Μέσα στον διαδικτυακό κατάλογο του Lidl στη Γερμανία υπάρχουν μόνιμα είκοσι δίτροχα και τρίτροχα σκουτεράκια από 50 μέχρι 125 κυβικά διαφόρων τύπων, ύφους και σχημάτων, με δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες, σε τιμές που ξεκινούν από τα 999 ευρώ και φτάνουν τα 1.879 ευρώ.

Όλα κατασκευασμένα στην Κίνα με ονόματα όπως Alpha Motors και Nova Motors, μπράντες που μάλλον έχει δημιουργήσει το Lidl. Ανάμεσα στα σκούτερ υπάρχουν και ηλεκτρικά μοντέλα με το όνομα GreenStreet με δυο και τρεις τροχούς.

Τα σκούτερ του Lidl εμπεριέχονται στην κατηγορία “Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος” του γερμανικού site του σουπερμάρκετ και η αγορά τους μπορεί να γίνει online, με την παράδοση να γίνεται στο σπίτι του ενδιαφερόμενου εντός 10 ημερών. Κλικ από δώ, κλικ από κει, πιστωτική καρτούλα, φορτηγό για την παράδοση και τσουπ… σκούτερ από τα Lidl…

Περισσότερες πληροφορίες: www.lidl.de

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ