fbpx

MOTO KOUZIS: Νέα Michelin City Grip 2, τιμές-διαστάσεις

 Με στόχο την ασφάλεια

Όσον αφορά τα ελαστικά, η προτεραιότητα είναι πάντοτε η ασφάλεια στο δρόμο, η πρόσφυση του ελαστικού σε όλες τις επιφάνειες και σε όλες τις περιπτώσεις, η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητα. Η Michelin ανταποκρίθηκε στις ανάγκες αυτές με το Michelin City Grip 2, το οποίο διατίθεται από το κατάστημα Moto Kouzis στο Γαλάτσι.

Τα Michelin City Grip είναι από τα Best Seller λάστιχα για σκούτερ στην Ευρώπη και τον κόσμο με 8 εκατομμύρια να έχουν πουληθεί μεταξύ του 2010 και του 2018.

Με την άνοδο της παγκόσμιας αγοράς ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις, η ζήτηση αυξάνεται, όπως και οι ανάγκες.

Με την παρουσίαση των Michelin City Grip 2 στην αγορά, η Michelin βελτιστοποιεί την γκάμα των ελαστικών σκούτερ που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών.

Προσφέροντας ένα ελαστικό που επιτρέπει τη χρήση του σε όλες τις εποχές, η επιλογή των χρηστών διευκολύνετα (παράλληλα με μια μεγάλη γκάμα διαστάσεων) ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει ελαστικά για μικρότερα ή μεγαλύτερα σκούτερ, καλύπτοντας έτσι πολλαπλές ανάγκες.

Το ελαστικό Michelin City Grip 2 ανταποκρίνεται στις νέες προσδοκίες των χρηστών με εξαιρετική πρόσφυση, ανεξάρτητα από τις επιφάνειες που μπορεί να συναντήσει σε αστικές ή εκτός πόλεως περιοχές.

Για να επιτευχθεί αυτό, οι μηχανικοί του Τεχνολογικού Κέντρου Michelin έχουν σχεδιάσει ένα καινοτόμο ελαστικό με τη χρήση συγκεκριμένων υλικών, συμπεριλαμβανομένου του διοξειδίου του πυριτίου (silica).

Σε συνδυασμό με το νέο πέλμα και διαφορετική σχεδίαση, αυτό που είδαμε και ιδίοις όμμασι είναι ότι το Michelin City Grip 2 διαθέτει κατά πολύ βαθύτερη χάραξη (περισσότερο υλικό).

Ο νέος σχεδιασμός χρησιμοποιεί γωνίες “δοντιών καρχαρία”, ενώ η Michelin υπόσχεται αυξημένη πρόσφυση ειδικά στην υγρή άσφαλτο.

Το Michelin City Grip 2 αντικαθιστά το Michelin City Grip εκτός από τα μικρότερα μεγέθη.

Το κατάστημα Moto Kouzis στο νούμερο 41 της οδού Γαλατσίου στην Αθήνα προσφέρει σε συμφέρουσες τιμές τα ελαστικά Michelin City Grip 2 με τοποθέτηση, στις παρακάτω διαστάσεις .

  • 100/80-16 και 120/80-16 για Honda SH 150, Κymco Agility 125/150, SYM HD 200 και Yamaha Xenter 125/150 στα 118 ευρώ.
  • 110/80-16, μπροστά και πίσω για SYM Symphony ST 200, στα 130 ευρώ
  • 110/70-16 και 140/70-16 για SYM Citycom 300i στα 130 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: Μoto Kouzis, Γαλατσίου 41, Γαλάτσι, Αθήνα, τηλ: 210 8541317, www.motokouzis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ