fbpx

KYMCO X-TOWN 300i ABS SE: Για λίγες μέρες ακόμα σε προσφορά

 Μέχρι τέλος του μήνα η προσφορά

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ισχύει η τιμή προσφοράς ενός από τα best seller σκούτερ της ελληνικής αγοράς και το best seller 300άρι της ταϊβανέζικης εταιρίας. Το Kymco X-Town 300i και μάλιστα στην ειδική έκδοση (Special Edition) προσφέρεται στα 3.995 ευρώ μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Είναι τα εξτρά αξεσουάρ που έχει το μοντέλο Special Edition που το κάνουν να διαφέρει ελαφρά από την “απλή” έκδοση. Έτσι έχει εφοδιαστεί με μια κομψή σπορ φιμέ ζελατίνα στην κορυφή του φέρινγκ και επίσης σπορτίβικα ανοξείδωτα προστατευτικά δαπέδου. Έτσι βγαίνει και το σλόγκαν της προωθητικής καμπάνιας του σκούτερ “Special Edition – Special τιμή”.

Το Kymco X-Town 300i ABS Special Edition έχει κανονική τιμή στα 4.753 ευρώ και πληρωμή τοις μετρητοίς στα 4.185, ενώ η προσφορά του Σεπτεμβρίου βρίσκεται στις 3.995, άρα η έκπτωση από την αρχική τιμή φτάνει τα 760 ευρώ.

To δημοφιλές X-Town σε μια ειδική έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό και σπορ εμφάνιση, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο αναβάτη. Με προδιαγραφές Euro-4 χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο κινητήρα με έμφαση στην οικονομία και τη γραμμική απόδοση.

Σχεδιάστηκε με κεντρική φιλοσοφία την άνεση και την πρακτικότητα στις μετακινήσεις, με το χώρο κάτω από την σέλα να φιλοξενεί άνετα κράνος οδηγού και συνοδηγού ενώ ο χώρος στην ποδιά θα βολέψει όλους τους αναβάτες σε κοντινές ή μακρύτερες διαδρομές.

Το Kymco X-Town 300i ABS είναι ένα maxi scooter με μεγάλες διαστάσεις και ευρύχωρη σέλα για δύο, που προσφέρει μεγάλη προστασία από τον αέρα και τα στοιχεία της φύσης στα ταξίδια. Γιατί τα ταξίδια είναι μέσα στους τομείς που διακρίνεται – πέρα από την πόλη – παρέχοντας όλα τα στοιχεία που το κάνουν ασφαλές και άνετο.

H εμφάνισή του είναι δυναμική με πινελιές σπορ, με δύο, σφηνοειδούς σχήματος, προβολείς μπροστά.

Το X-Town κινείται από έναν εξελιγμένο κινητήρα της Kymco (υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος, 4βάλβιδος) 278 cc με απόδοση 24,5 ίππων, ο οποίος δίνει έμφαση στη γραμμική απόδοση και την οικονομία καυσίμου. Προορίζεται να προσφέρει βέλτιστη χρήση μέσα στην πόλη, αλλά και σε τουριστικές διαδρομές εκτός αυτής με ένα ή δύο άτομα.

Ο χώρος κάτω από την σέλα είναι μεγάλος και μπορεί να φιλοξενήσει τα κράνη του αναβάτη και του συνεπιβάτη.

Τα φρένα δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα μπροστά και πίσω (αμφότερα με ABS), διαμέτρου 260mm μπροστά με 3έμβολη δαγκάνα και διαμέτρου 240mm πίσω, με 2έμβολη δαγκάνα.

Οι τροχοί έχουν διάμετρο 14 ιντσών μπροστά και 13 ιντσών πίσω, το ύψος της σέλας είναι χαμηλά στα 760 mm, το ντεπόζιτο χωράει 13 λίτρα, ενώ το βάρος φτάνει τα 189 κιλά.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πλήρης δοκιμή Kymco X-Town 300i ABS

Ο εξοπλισμός του Kymco X-Town 300i ABS είναι πλούσιος και περιλαμβάνει:

  • Σχάρα, βάση μπαγκαζιέρας
  • Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για 2 κράνη
  • Πλήρης ψηφιακός-αναλογικός πίνακας οργάνων με στροφόμετρο
  • Smart Key: κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία
  • Φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED
  • Αλάρμ
  • Σωληνάκια υψηλής πίεσης στα φρένα και ABS Bosch νέας γενιάς
  • Zάντες αλουμινίου
  • Ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων
  • Παροχή ρεύματος USB
  • Ένδειξη service

Το Kymco X-Town 300i ABS καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Περισσότερες πληροφορίες: Μοto Trend, Βρυούλλων 56 & Εθν. Οδός Αθηνών-Λαμίας, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα, τηλ 210 25 85991-2, www.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ