fbpx

KYMCO CARRY 125i CBS: Επαγγελματικά πράγματα

 Δίτροχο εργαλείο

“Επαγγελματικά” ρούχα φόρεσε αυτό το σκούτερ της Kymco και προορίζεται να μεταφέρει μικρά φορτία, δέματα, κ.λπ. σε δύσκολες αστικές διαδρομές. Το Kymco Carry 125i CBS… ζει για να δουλεύει.

Κάτω από τη “φόρμα εργασίας”, από τα ρούχα του Carry, κρύβεται ένα δοκιμασμένο και αξιόπιστο Agility.

Mε κινητήρα που τροφοδοτείται από ψεκασμό και αποδίδει 9,8 ίππους και τροχούς διαμέτρου 12 ιντσών το Kymco Carry 125i CBS κρατάει τη σέλα του (μονόσελο) σε χαμηλό ύψος απο το έδαφος, αυξάνοντας την πρακτικότητά του.

Η πρακτικότητα του Carry βεβαίως είναι σε υψηλή προτεραιότητα όπως και η δυνατότητα φόρτωσης. Προσέξτε πόσα πολλά μπορεί το σκούτερ να κουβαλήσει αν απαριθμήσουμε τους χώρους του.

Πρώτα υπάρχει το μεγάλο επίπεδο δάπεδο που μπορεί να μεταφέρει τα πιο βαριά αντικείμενα, που τοποθετούνται χαμηλά πάνω στο σκούτερ και στο κέντρο του.

Μετά υπάρχει η μεγάλη ενισχυμένη οπίσθια σχάρα, αλλά και άλλη μια μεγάλη σχάρα μπροστά από το τιμόνι και την ποδιά.

Για αυτό το λόγο ο προβολέας έχει μεταφερθεί κάτω από την μπροστινή σχάρα, ώστε να υπάρχει λειτουργικό φως ακόμα και όταν είναι φορτωμένη. Τέλος υπάρχει λίγος ακόμα αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα.

Μέσα στον εξοπλισμό δίνεται και μια μεγάλη τσάντα μεταφοράς εγγράφων, που τοποθετείται στο δάπεδο. Για λόγους ευχρηστίας υπάρχει πλαϊνό και κεντρικό στάντ.

Οι ζάντες είναι ενισχυμένες αλουμινένιες και τα ελαστικά φαρδιά, στα 120/70 μπροστά και 130/70 πίσω.

Τα φρένα του Kymco Carry 125i CBS είναι δισκόφρενα στον μπροστινό και στον πίσω τροχό, τα οποία μάλιστα είναι συνδυαζόμενα με σύστημα CBS, λόγω του ότι το σκούτερ πληροί τις προδιαγραφές Euro4.

To βάρος της κατασκευής δεν ξεπερνάει τα 117 κιλά, διατίθεται σε λευκό χρώμα, ενώ η τιμή του Carry 125 φτάνει τα 1.995 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες: Μοto Trend, Βρυούλλων 56 & Εθν. Οδός Αθηνών-Λαμίας, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα, τηλ 210 25 85991-2 www.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ