fbpx

HANWAY TOURER 125: ΤΟ ΠΑΜΦΘΗΝΟ

Στην Ισπανία, με τιμή “γεια σου”

 Όταν μιλάμε για φθηνά σκούτερ στην κατηγορία των 125 κυβικών αναφερόμαστε σε τιμές κοντά στα 1.600 με 1.700 ευρώ. Όπως φαίνεται κάποιος στην Ισπανία έχει βρεί ακόμα καλύτερες τιμές στην Κίνα και εισάγει ένα μοντέλο που κάνει κάτω από 1.400 ευρώ!

Ονομάζεται Hanway 125 και κατασκευάζεται στην πόλη της Jiangsu της Κίνας, σε ένα, από τα δεκάδες εργοστάσια της μεγάλης χώρας που ασχολούνται με τα δίτροχα. Το Hanway προτείνεται στους σκουτερίστες της Ιβηρικής χερσονήσου σαν “μεγαλό-ροδο, χαμηλού κόστους”. Η σχεδίασή του είναι απλή, αποδεκτή και ευρωπαϊκή, αφού τέτοιου είδους σκούτερ πουλάνε στην Ευρώπη, με επίπεδο δάπεδο και 16άρηδες τροχούς.

Ο κινητήρας είναι αερόψυκτος, τετράχρονος και τροφοδοτείται με καρμπυρατέρ. Η εκκίνηση γίνεται με μίζα και μανιβέλα. Ο κυβισμός του είναι 124.6 cc και η ιπποδύναμη φτάνει τους 9.1 hp, στις 8.000 rpm.

To scooter είναι δοκιμασμένο στην Ευρώπη και όλη η προσπάθεια επικεντρώθηκε έτσι ώστε να υπάρξει ένα ικανοποιητικό τελικό προϊόν με μια αχτύπητη τιμή. Τo Hanway 125 προσφέρεται με βαλιτσάκι και μόνο σε λευκό χρώμα, στην τιμή των 1.399 ευρώ!

Ο προβολέας βρίσκεται στο τιμόνι, υπάρχουν δισκόφρενα και στους δυο τροχούς με 2έμβολες δαγκάνες, πλάγιο και κεντρικό σταντ, δύο αμορτισέρ πίσω, LED στα φλας μπροστά και πίσω, αλλά και το οπίσθιο φωτιστικό σώμα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ