fbpx

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Όλες οι δοκιμές του 2018

Του κόσμου οι δοκιμές

Μια χρονιά με πολλά σκούτερ. Το 2018 έφερε, ούτε λίγο – ούτε πολύ, 20 σκούτερ κάτω από τον μεγεθυντικό φακό των δοκιμών του Scooternet.

Μέσα από πλήρεις διεξοδικές δοκιμές και πρώτες επαφές μέχρι αποστολές σκούτερ από όλες τις εταιρίες SYM, Kymco, Honda, Yamaha, Daytona, Piaggio, Peugeot, Αsus, Quadro και BMW αποκαλύπτουμε τις δυνατότητές των κατασκευών τους, έτοιμες να μονομαχήσουν για μια θέση στην ελληνική αγορά. Μια αγορά που το 2018 σημείωσε ένα ακόμα ρεκόρ επικράτησης των σκούτερ έναντι των υπολοίπων κατηγοριών.

HONDA SH 300i SPORTY TB

Ξανα-ανακαλύπτοντας την συνταγή που κάνει αυτό το σκούτερ από τα καλύτερα που κυκλοφορούν. Ομοιογένεια, ποιότητα κατασκευής και κύλισης, επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα εδώ

PIAGGIO BEVERLY S 300 ABS, Euro4

To best seller 300άρι της ελληνικής αγοράς και αγαπημένο των ελληνων σκουτεριστών, κερδίζει το ABS και συμμορφώνεται στις προδιαγραφές Euro4, έτοιμο για τη νέα εποχή, διατηρώντας το διαχρονικό του στυλ ανέπαφο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

SYM JET14 200i ABS

Ένα μικρό, βολικό 200άρι χαμηλού ύψους και μικρού μεγέθους, με κινητήρα 12 ίππων, εμφάνιση δανεισμένη από τα μεγαλύτερα αδέλφια του και όρεξη για χιλιόμετρα μέσα στις μποτιλιαρισμένες πόλεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

YAMAHA TMAX 530 DX

Το “καλό” της Yamaha, ένα από τα πιο αγαπημένα maxi scooter σκούτερ στον κόσμο, στην ακριβή του, πολυτελή έκδοση, με τιμή κοντά στις 14.000 ευρώ και τη γνωστή απόδοση και χαρακτήρα των ΤΜΑΧ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

DAYTONA EDISON 50

Το πρώτο μας τεστ ηλεκτρικού σκούτερ! Άντε με το καλό και εις περισσότερα το ’19… Το Edison λέγεται 50 γιατί αποδίδει σαν 50άρι της εποχής του Euro4 με τελική κοντά στα 50 χιλιόμετρα, αλλά χωρίς την ανάγκη ανεφοδιασμού σε βενζινάδικο και αθόρυβη λειτουργία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

SYM FIDDLE III 125i

Οι φίλοι μας στην Ισπανία οδηγούν το νέο SYM Fiddle III 125 των κλασικών γραμμών και του μικρού μεγέθους, ιδιαίτερα αγαπητού στις κοπέλες και μας στέλνουν τις παρατηρήσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

HONDA PCX 125 Ε4

Λίγο πριν τον ερχομό του νέου PCX, το μοντέλο Euro4 μας θυμίζει γιατί το μικρό 125άρι της Honda έχει γίνει τόσο αγαπητό ανά την υφήλιο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

HONDA SH 150i ABS

Μεγάλοι τροχοί 16 ιντσών, επίπεδο βολικό δάπεδο και ποιότητα Honda με κινητήρα idle stop και τη γνωστή ποιότητα κατασκευής. Ένα ευρωπαϊκό best seller ξεδιπλώνει τα χαρτιά του και τις αρετές του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

PEUGEOT SPEEDFIGHT 4 125

Κομψό, σπορτίβικο σε ύφος και σε απόδοση, το μικρό της Peugeot είναι έτοιμο για αντιπαραθέσεις στα φανάρια της πόλης. Με κινητήρα 12 ίππων και διαστάσεις 50αριού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

QUADRO QOODER 400

Μια πρώτη γεύση από το νέο τετράτροχο της Quadro με τρομερές δυνατότητες κλίσης στις στροφές και αυξημένη ασφάλεια στο φρενάρισμα. Ένα και μοναδικό είναι το Quadro Qooder 400.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

BMW C400X

Αποστολή στην Ιταλία για την οδήγηση του ολοκαίνουργιου maxi scooter της BMW στα μεσαία κυβικά. Με εμφάνιση που ξεχωρίζει και κινητήρα 350 κυβικών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

KYMCO PEOPLE S 150i ABS

Πλήρης επίθεση στη δημοφιλή κατηγορία των “ψηλόροδων” 150αριών με δυνατά όπλα. Εμφάνιση, ποιότητα, επιδόσεις, φρένα και κράτημα. Ανανεώνοντας το όνομα της οικογένειας των People με δυναμικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

KYMCO LIKE ΙΙ 125i CBS

Μετακίνηση με κλασικό στυλ. Ένα μικρών διαστάσεων, χαμηλό και βολικό σκούτερ με πολύ καλή σχεδίαση, με 12άρηδες τροχούς και κινητήρα 11,5 ίππων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

HONDA NC750D INTEGRA

Το ιδιαίτερο σκούτερ της Honda με τον δικύλινδρο κινητήρα των 750 κυβικών και των 55 σχεδόν ίππων, που στρίβει και φρενάρει σαν μοτοσυκλέτα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ASUS ESTATE 125i CBS

Μικρό, βολικό, γρήγορο και ευέλικτο, με χαμηλό βάρος, ιδανικό για την πόλη. Οι αρχάριοι βρίσκουν το σκούτερ τους – που διαθέτει παράλληλα και μια πολύ οικονομική τιμή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

PEUGEOT BELVILLE 200i

Η γαλλική Peugeot συνδυάζει την κλασική εμφάνιση με το εμβληματικό ευρωπαϊκό σκούτερ: το Belville φοράει 16άρηδες τροχούς κομψές γραμμές και διαθέτει κινητήρα 168 κυβικών και 12 ίππων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

KYMCO XCITING S400i ABS

Το νέο, ισχυρό 400άρι της Kymco είναι φτιαγμένο από λευκό χαρτί και διαθέτει κινητήρα που αποδίδει 36 ίππους. Η εμφάνιση είναι επιθετική και σπορ όπως και η θέση οδήγησης, χωρίς να χάνεται η άνεση που θα χρειαστεί στις μεγαλύτερες διαδρομές και στα ταξίδια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

HONDA PCX 125 ABS 2018

Η ανανέωση του μικρού της Honda ήρθε σε όλους τους τομείς, από την εμφάνιση και το κουστούμι μέχρι τον κινητήρα και τους τροχούς. Το PCX ανοίγει τα φτερά του για την επόμενη τριετία προσφέροντας τις γνωστές, καλές του ποιότητες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

HONDA X-ADV 750

Η τολμηρή σκουτερ-μοτοσυκλέτα της Honda με δυνατότητες κίνησης και εκτός δρόμου, με μεγαλύτερες αναρτήσεις, εμφάνιση

έτοιμη για ταξίδια με περιπέτεια και κινητήρα 54,8 ίππων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

HONDA FORZA 300

Το ολοκαίνουργιο maxi scooter 300άρι της Honda αλλάζει ριζικά το ύφος και την εμφάνισή του αλλά και τη χρήση του. Γίνεται έτσι χρήσιμο μέσα στην πόλη και παράλληλα στο ταξίδι με ένα ή δύο άτομα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ