fbpx

YSS: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑ VESPA 300, VESPA 250

Η αίσθηση του μπροστινού

Το τι αντιλαμβάνεται ο αναβάτης από πλευράς μπροστινού τροχού καθώς κινείται στο δρόμο είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας στην οδήγηση και αυτόν καλύπτει η αντίστοιχη ανάρτηση του τροχού. Το νέο αμορτισέρ της YSS υπόσχεται βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και άνεση ειδικά σε κακό οδόστρωμα.

Μια από τις βολικότερες και λειτουργικές μπροστινές αναρτήσεις πάνω σε σκούτερ είναι αυτή των Vespa, αρκεί να μην υπάρχουν μεγάλες τρύπες στο δρόμο βεβαίως. Αυτές οι αναρτήσεις με υστερούντα βραχίονα έχουν ένα ακόμα πλεονέκτημα αφού χρησιμοποιούν ένα αμορτισέρ.

Ειδικά σχεδιασμένα αμορτισέρ για Vespa 200, 250 (παλαιότερα μοντέλα) και τις πιο πρόσφατες Vespa 300, προσφέρει πλέον και η εξειδικευμένη στο χώρο των αναρτήσεων, η εταιρία YSS, διαθέτοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τα περισσότερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς.

Με λευκό ελατήριο και μαύρο σώμα, χρωματικός συνδυασμός που ταιριάζει στα περισσότερα χρώματα των Vespa που κυκλοφορούν, το μονό αμορτισέρ της YSS κοστίζει 75 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776www.alexopoulos.gr και www.alexopoulossltd.blogspot.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ