fbpx

BANDO: ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΤΙΣ ΜΠΙΛΙΕΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ

“Made in Japan” και κορυφαία

 Ένα πολύ σημαντικό εξάρτημα των κινητήρων σκούτερ είναι οι μπίλιες του φυγοκεντρικού συμπλέκτη, με τις οποίες μεταφέρεται η κίνηση στον πίσω τροχό. Σε αυτόν τον καίριο τομέα ενεργοποιείται η γιαπωνέζικη εταιρία Bando και προσφέρει ποιοτικές λύσεις για πλήθος μοντέλων.

Ονομάζονται και “ρόλερ” (roller), οι μπίλιες των φυγοκεντρικών συμπλεκτών της BANDO και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και βαρών, καλύπτοντας έτσι με ποιοτικά προϊόντα μεγάλο εύρος μοντέλων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Ο ιδιοκτήτης έχει να επιλέξει εκτός από τις διαστάσεις (πχ. 15×12, 16×13, 19×17, κ.λπ.) και το βάρος των ρόλερ της Bando (5, 6, 7, κ.λπ. γραμμάρια), πέρα από αυτές που προτείνει ο κατασκευαστής.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προσαρμόσει τον τρόπο απόδοσης του κινητήρα στις απαιτήσεις του. Δηλαδή να επιταχύνει πιο γρήγορα ή πιο αργά από στάση το σκούτερ.

Οι μπίλιες φυγοκεντρικού της BANDO αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα για τους ιμάντες της εταιρία, προσφέρονται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας συνθετικά υλικά, με ειδικές τεχνικές συγκόλλησης, που δεν επιτρέπουν στην συνθετική επικάλυψη να αποκολλήσει από το μεταλλικό τμήμα της μπίλιας. Επιπλέον, το υψηλής ποιότητας nylon έχει ακριβώς την απαιτούμενη σκληρότητα, έτσι ώστε να μην φθείρεται, αλλά ταυτόχρονα να μην κάνει ζημιά (εγκοπές, χαραγές) στο variator.

Πρωτοπόρος στις ειδικές κατασκευές και την υψηλή τεχνολογία, για πάνω από 100 χρόνια, η ιαπωνική Bando έγινε γνωστή ανά τον κόσμο, κατασκευάζοντας όλων των ειδών ιμάντες κίνησης και μετάδοσης. Η εμπειρία της είναι πολύ μεγάλη και στους ιμάντες μετάδοσης για scooter.

Με 17 εργοστάσια σε 15 χώρες ανά την υφήλιο, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο είδος, και τα προϊόντα πολύ συχνά συναντούνται ως αρχική τοποθέτηση των σημαντικότερων κατασκευαστών δικύκλων.

Οι μπίλιες (roller) της Bando είναι άμεσα διαθέσιμες για πλήθος μοντέλων. Για να βρειτε τις μπίλιες που ταιριάζουν στο scooter και στον τρόπο οδήγησής σας μπείτε στη διεύθυνση www.alexopoulos.gr , μετά επιλέξτε στην αριστερή λίστα προϊόντων το μενού “Μετάδοση scooter”, “Bando rollers” (που θα σας ανοίξει το παραπάνω μενού).

Έπειτα δείτε τον κατάλογο από τον οποίο θα επιλέξετε, πατήστε διαστάσεις και βάρος και δείτε αν ταιριάζει στο μοντέλο σας πατώντας πρώτα το “Εφαρμόζει σε”.

Περισσότερες πληροφορίες: Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ.  210 9222776  ή τη διεύθυνση www.alexopoulos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ