fbpx

MALOSSI MHR: ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΓΙΑ INTEGRA KAI BMW

Αεροδυναμική και αισθητική βελτίωση

 Με σπορ και αεροδυναμική σχεδίαση παρουσιάστηκαν οι νέες ζελατίνες της Malossi της σειράς MHR, ειδικά σχεδιασμένες για τα mega scooter, Honda Integra 700 και BMW C 600 και C650.

 

H εξειδικευμένη ιταλική εταιρία Malossi, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρία Σπύρος Αλεξόπουλος, δημιούργησε ζελατίνες, που ταιριάζουν αισθητικά με τα μεγάλα σκούτερ της αγοράς και βελτιώνουν την εικόνα τους προς στην πιο σπορ πλευρά. Eνδεικτική τιμή για τη ζελατίνα των BMW C 600/C 650 είναι τα  84 ευρώ.

Ταιριάζουν απόλυτα στις υπάρχουσες βάσεις και μπορούν να τοποθετηθούν πολύ εύκολα, είναι κατασκευασμένες από ακρυλικό ΡΜΜΑ και για τη σχεδίασή τους χρησιμοποιήθηκε Computer Aided Designed, έτσι ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα στην απόκρουση του αέρα, χωρίς να μειώνεται το οπτικό πεδίο του αναβάτη, ακόμα και όταν αυτός σκύβει.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776 ή τη διεύθυνση www.alexopoulos.gr, αλλά και alexopoulosltd.blogspot.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ