fbpx

Moto Ξουχέλλης: Tσάντα και τσαντάκι τιμονιού για σκούτερ

Εύκολη και ασφαλής μεταφορά

Με στόχο την αύξηση των αποθηκευτικών χώρων και την πρακτικότητα στη μεταφορά μικροαντικειμένων πάνω σε σκούτερ, η “Moto Ξουχέλλης” προσφέρει δυο έξυπνες λύσεις: ειδικά σχεδιασμένη τσάντα που τοποθετείται πάνω στο τούνελ του σκούτερ, αλλά και τσαντάκι που σταθεροποιείται πάνω στο τιμόνι.

Πρακτικότητα και εύκολη μεταφορά μικροαντικειμένων είτε μέσα στην πόλη, είτε στο ταξίδι επιτυγχάνεται με τα παραπάνω τσαντάκια, που δένονται σταθερά με ιμάντες πάνω στο σκούτερ.

Κατασκευασμένα από αδιάβροχο ανθεκτικό, συνθετικό ύφασμα αυξάνουν τις δυνατότητες μεταφοράς μικροαντικειμένων σε μεγάλο βαθμό.

H τσάντα που μπαίνει ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη και πάνω στο τούνελ του πατώματος των σκούτερ στερεώνεται με ιμάντες και clip, για να μην μετακινείται κατά την κίνηση, και έχει χωρητικότητα 15 λίτρων.

Τα μικροπράγματα που μπορεί να μεταφέρει, είναι άμεσα προσβάσιμα στον αναβάτη, μέσω φερμουάρ.

Διαθέτει θήκες, πλαϊνές και κεντρικές τσέπες, αλλά και λαβή, καθώς και κρίκους μεταφοράς.

Τιμή: 45 ευρώ

Κωδικός: Μ21

To τσαντάκι τιμονιού, στηρίζεται σταθερά με ιμάντες στην περιοχή και προσφέρει άμεσα πρόσβαση σε μικροαντικείμενα χωρίς να ψάχνει ο αναβάτης το μπουφάν του ή τους αποθηκευτικούς χώρους του σκούτερ.

Μια διαφανής θήκη στο πάνω μέρος του, μεταφέρει εύκολα και με ασφάλεια το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη, σε μια πρακτική θέση, χωρίς τη χρησιμοποίηση βάσης ή άλλου συστήματος.

Τιμή: 20 ευρώ

Κωδικός: Μ11

Περισσότερες πληροφορίες: moto Ξουχέλλης, Λ. Θηβών 250, Περιστέρι 12133, τηλ. 210 5739298, [email protected], www.motoxouhellis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ