fbpx

MALOSSI: ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ BMW C 600 KAI C 650

Βελτίωση στα βαυαρέζικα

Δεν πρόλαβαν σχεδόν να παρουσιαστούν τα σκούτερ της BMW και η εταιρία Malossi παρουσίασε ένα ειδικά σχεδιασμένο κιτ για τα maxi scooter της BMW. 
To τεχνικό τμήμα της Malossi θέλησε να “εξαγάγει” την καλύτερη δυνατή απόδοση, από το σπορ C 600 Sport και στο τουριστικό C 650 GT. Η προσοχή επικεντρώθηκε αρχικά στην μετάδοση, όπου το νέο βαριατόρ Multivar 2000 MHR παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το νέο Multivar 2000 MHR για το C 600 και C 650 GT διατηρεί τον κινητήρα κοντά στην οφέλιμη περιοχή στροφών, βελτιώνοντας τις επιταχύνσεις και την τελική ταχύτητα. Η επεξεργασία των επιφανειών είναι εξελιγμένη και οι ανοχές μεταξύ των διαφόρων μερών είναι μειωμένες, έτσι ώστε να επιτευχθούν βελτιωμένες επιδόσεις.


Η νέα εξάτμιση Maxi Wild Lion προσφέρει μέσα από την προσεγμένη κατασκευή της επιδόσεις, μειωμένους ρύπους , αλλά και εμφάνιση βάζοντας και αυτή το λιθαράκι της στις συνολικές επιδόσεις του BMW C600 Sport. Ομολογκαρισμένη με αφαιρούμενο σιγαστήρα, δεν καταργεί τον αισθητήρα τύπου Λάμδα. Για ακόμα πιο βελτιωμένη απόδοση υπάρχουν και “λαιμοί”, αρχικές σωλήνες που πωλούνται ξεχωριστά.
Στο τελείωμα της εξάτμισης (από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι) υπάρχει τελικό (τάπα) από carbon που γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμη . Πέρα από την εμφάνιση και τον ήχο της εξάτμισης της Malossi υπάρχει και το πλεονέκτημα των πραγματικών επιδόσεων που φτάνουν τους 3,2 παραπάνω ίππους και το 0,2 kgm ροπής.

Στον τομέα των φρένων προσφέρονται οι δίσκοι Whoop Discs για τον μπροστινό και τον πίσω τροχό. Είναι τύπου “μαργαρίτα” με ειδικές βάσεις και συνδυάζονται με τα αντίστοιχα τακάκια MHR Synt Brake Pads της Malossi, με ειδικά χαρακτηριστικά τριβής, αποχέτευσης και αυτοκαθαρισμού της σκόνης.

Το κιτ τροφοδοσίας της Malossi προσφέρει το ειδικό φίλτρο W Box Filter, από ειδικό πλενόμενο βαμβάκι που αυξάνει την ροή του αέρα στο φιλτροκούτι.
Η Malossi γνωρίζοντας ότι η αεροδυναμική είναι σημαντικός παράγοντας, προσφέρει δύο τύπων ζελατίνες MHR Screen, οι οποίες βελτιώνουν και την εμφάνιση του μπροστινού τμήματος του σκούτερ.

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776 ή τη διεύθυνση www.alexopoulos.gr, αλλά και alexopoulosltd.blogspot.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X