fbpx

MALOSSI: ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ

Για την Malossi, έναν ιταλικό οίκο που ειδικεύεται στη βελτίωση των σκούτερ, η εξέλιξη δεν έχει τέλος, όπως και η παρουσίαση νέων προϊόντων, που καλύπτουν ολοένα και περισσότερα μοντέλα και επιλογές αναβατών. Στο διεθνές σαλόνι μοτοσυκλέτας και σκούτερ του Μιλάνο (ΕΙCMA), η Malossi έκανε για άλλη μια φορά αισθητή την παρουσία της. Παραθέτουμε σειρά φωτογραφιών, καθώς και το νέο βελτιωμένο Yamaha TMAX 530 στα χρώματα της εταιρίας.

Υamaha TMAX 530 by Malossi, πίσω από τη βιτρίνα (φωτό, M. Λαζαρίδης)

Υamaha TMAX 530 by Malossi, πίσω από τη βιτρίνα (φωτό, M. Λαζαρίδης)

Αγωνιστικό Malossi Piaggio Zip με ενίσχυση από γοητευτικό μοντέλο (φωτό EICMA)

Αγωνιστικό Malossi Piaggio Zip, με ενίσχυση από γοητευτικό μοντέλο (φωτό EICMA)

Tα προϊόντα της Malossi αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρία Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776, www.alexopoulos.gr, αλλά και τη διεύθυνση alexopoulosltd.blogspot.com

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενισχυμένος ιμάντας κίνησης

Η ιταλική εταιρία Malossi, ειδικευμένη στη σχεδίαση και την κατασκευή εξαρτημάτων βελτίωσης και μετατροπών scooter, παρουσίασε πρόσφατα τον καινούργιο ιμάντα μετάδοσης X Kevlar, για το δημοφιλές μοντέλο Piaggio Beverly 350.

 

 

Μέχρι τελευταίας βίδας…

Η Malossi παρουσιάζει το πιο ολοκληρωμένο σύστημα μετάδοσης για το Yamaha T-Max 500. Το σύστημα Over Range (όπως ονομάζεται) εξελίχθηκε μέσα από τους αγώνες του ενιαίο κύπελλου “T-Max Cup – Malossi”, που γίνονται στην Ιταλία και βασίζεται πάνω στο Variator Multivar MHR. Ο τελικός συνδυασμός με το υπόλοιπα μέρη της μετάδοσης που προσφέρει το κιτ, επιτρέπουν να επιτευχθούν μοναδικές επιδόσεις.

 

Ποιοτική βελτίωση

 Με τις αυξημένες απαιτήσεις για τις αναρτήσεις των σκούτερ που προδιαγράφονται από τους κακούς ελληνικούς δρόμους, ειδικά οι οπίσθιες αναρτήσεις είναι ιδιαίτερα επιβαρυνμένες και η λειτουργία τους απαιτείται να είναι υψηλής ποιότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ