fbpx

BANDO: Ολοκληρωμένη πρόταση για μεταδόσεις σκούτερ, από την Bike Alert Hellas

Τεχνογνωσία, τεχνολογία “Made in Japan”

Πρωτοπόρος στις ειδικές κατασκευές και την υψηλή τεχνολογία για πάνω από 100 χρόνια, η ιαπωνική Bando έγινε γνωστή παγκοσμίως, κατασκευάζοντας όλων των ειδών ιμάντες κίνησης και μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των ιμάντων μετάδοσης για σκούτερ.

Η Bando διαθέτει 17 εργοστάσια σε 15 χώρες ανά την υφήλιο και είναι ο διεθνής ηγέτης στο χώρο, με τα προϊόντα της να χρησιμοποιούνται πολύ συχνά ως αναλώσιμα αρχικής τοποθέτησης των σημαντικότερων κατασκευαστών σκούτερ στον κόσμο, σε εταιρίες όπως η Honda, η Yamaha, η Piaggio, η SYM και η Kymco.

Οι ιμάντες κίνησης της Bando (Made in Japan), ευρωπαϊκών προδιαγραφών και ποιότητας αντίστοιχης των OEM, παρέχουν ακρίβεια και ομαλή απόδοση, ακόμα και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης.

Με εύκαμπτο σώμα neoprene, αλλά και ισχυρές ίνες fiberglass, αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες, την τριβή και την υγρασία, εξασφαλίζοντας μέγιστη διάρκεια ζωής. Το ανθεκτικό ύφασμα νάιλον και στις δύο πλευρές του ιμάντα, προστατεύει το οδοντωτό τμήμα από τη φθορά, παρέχοντας ομαλότερη λειτουργία.

Οι μπίλιες variator της Bando διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και βαρών, καλύπτοντας έτσι με ποιοτικά προϊόντα μεγάλο εύρος μοντέλων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Είναι κατασκευασμένες από συνθετικά υλικά υψηλής ποιότητας, με ειδικές τεχνικές συγκόλλησης, που δεν επιτρέπουν στη συνθετική επικάλυψη να αποκολληθεί από το μεταλλικό τμήμα της μπίλιας.

Επιπλέον, το υψηλής ποιότητας nylon, έχει ακριβώς την απαιτούμενη σκληρότητα, έτσι ώστε να μην φθείρεται, αλλά ταυτόχρονα να μην φθείρει (εγκοπές, χαραγές) στο variator (φυγοκεντρικό).

Οι νέες γλύστρες variator αποτελούν την τελευταία προσθήκη στην γκάμα της Bando. Αποτελούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και αντοχής, αντίστοιχης των OEM και τις οποίες και αντικαθιστούν.

Κάθε σετ είναι ειδικά σχεδιασμένο και απολύτως κατάλληλο, βάσει προδιαγραφών για το μοντέλο σκούτερ για το οποίο προορίζεται, περιορίζοντας έτσι στο ελάχιστο την πιθανότητα λάθους επιλογής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ