fbpx

ABUS XS 67 Granit: ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Ταιριάζει και σε ΜΡ3

 Πολλές φορές οι οπές, οι τρύπες και οι τρυπούλες που βρίσκονται στα δισκόφρενα δεν επιτρέπουν την είσοδο κλειδαριών, λουκέτων και στελεχών ασφάλισης των λουκέτων δισκόφρενων. Με αποτελέσματα, όχι επιθυμητά…

Αυτά τα “μη επιθυμητά” αποτελέσματα είναι για παράδειγμα να γνωρίζετε ότι η περιοχή που έχετε σταθμεύσει το αγαπημένο σας δίτροχο κι εσείς να μην μπορείτε να το ασφαλίσετε καλύτερα, παρά μόνο μέσω της κεντρικής του κλειδαριάς. Πολλές φορές έχει επαναληφθεί η παρακάτω συζήτηση, με τον ιδιοκτήτη να μην αισθάνεται και πολύ άνετα: “Το κλείδωσες το σκούτερ;”, “Κλείδωσα το τιμόνι”, “Μόνο το τιμόνι;”, “….”.

Πέρα ότι το παραπάνω λουκέτο της φημισμένης για την ποιότητά της γερμανική ABUS ταιριάζει σε πλήθος εφαρμογών (όπως για παράδειγμα σε συνδυασμό με αλυσίδα), οι άνθρωποι της Αλεξόπουλος ΕΠΕ, βρήκαν ότι αποτελεί τη λύση και για τους ιδιοκτήτες των Piaggio ΜΡ3, τα οποία έχουν μια ιδιαίτερη χωροταξία στην περιοχή των δισκόφρενων. Έτσι το Abus XS 67 Granit ταιράζει περίφημα και στην περίπτωση των ΜΡ3 δίνοντας μια παραπάνω ασφάλεια ενάντια στην κλοπή.

Το λουκέτο είναι σε κίτρινο χρώμα, έχει πείρο 14mm, κατασκευασμένο από ειδικά κατεργασμένο ατσάλι και ABUS X-PLUS κύλινδρο με Security Level 15.. Το κλειδί του έχει μοναδικό κωδικό, ενώ η το συνολικό βάρος φτάνει τα ζυγίζει 660gr

To πέταλο εξέρχεται του σώματος της κλειδαριάς για την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και σε συνδυασμό με την Anti-scratch επένδυση του σώματος της κλειδαριάς. Η συσκευασία περιέχει δυο κλειδιά, το ένα με ενσωματωμένο LED, για να βρίσκει ο χρήστης την κλειδαριά στο σκοτάδι.

 Τιμή: 77.80 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες: www.alexopoulos.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ