fbpx

ABUS RS3: ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ – ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

Mικρή και πολυτάλαντη

 Η κλειδαριά Abus RS3 έρχεται από την σειρά Detecto 7000 και διαθέτει ενσωματωμένο συναργερμό. Είναι κατασκευασμένη με την Παγκόσμια πατέντα της Abus, (κλείνει με το ένα χέρι) και η σειρήνα της εκπέμπει ήχο 110 db. Ο δείκτης ασφαλείας της Abus φτάνει το επίπεδο 10 με την βασικότερη διαφορά από την ίδιου τύπου κλειδαριά RS2, είναι η μη τοποθέτηση ένδειξης LED.
Η Abus RS3 είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ατσάλι και διαθέτει ανθεκτικό σώμα από δύο κομμάτια. Υπάρχει συναγερμός με δόνηση και σειρήνα έντασης 110db και είναι πολύ εύκολη στη χρήση αφού μπορεί και κλειδώνει με το ένα χέρι. Εκπέμπει διαφορετικό ήχο για κλείδωμα/ξεκλείδωμα, έτσι ώστε να μην μπερδεύεται ο χρήστης, αλλά και διαφορετικό ήχο για την κατάσταση της μπαταρίας. Ο σχεδιασμός της είναι σύγχρονος και το βάρος στα 600 γραμμάρια.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: Θήκη μεταφοράς, καλώδιο υπενθύμισης με πιάσιμο στο τιμόνι, 2 μπαταρίες ΑΑΑ για τον συναγερμό και 2 κλειδιά.

 Υπενθυμίζουμε ότι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα κλειδαριών για δισκόφρενα είναι το μικρό τους μέγεθος και η εύκολη μεταφορά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ.  210 9222776  ή τη διεύθυνση www.alexopoulos.gr, αλλά και alexopoulosltd.blogspot.com