fbpx

NΕWFREN: ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ

Τακάκια, δίσκοι και φυγοκεντρικά

Η ιταλική Newfren είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο, κατασκευάζοντας, φυγοκεντρικά συστήματα για σκούτερ, υλικά τριβής, τακάκια και δισκόπλακες για scooter.

Οι δίσκοι της Newfren είναι κατασκευασμένοι από εξελιγμένο ανοξείδωτο ατσάλι (carbon steel) με αντίστοιχη ειδική θερμική επεξεργασία. Ανάλογα με τον τύπο του δίσκου και τις ανάγκες του μοντέλου, προσαρμόζονται και οι μέθοδοι παραγωγής για την κοπή και διαμόρφωση του μετάλλου. Ενδεικτική τιμή για δισκόπλακα: 22,7 ευρώ.

Οι σιαγόνες φυγοκεντρικών συμπλεκτών της ιταλικής Newfren καλύπτουν πλήθος μοντέλων της ελληνικής αγοράς. Διαθέτουν ενισχυμένα ελατήρια και βελτιωμένα υλικά τριβής, αποτελώντας την καλύτερη πρόταση για αντικατάσταση των γνησίων. Ενδεικτική τιμή σιαγόνων μαζί με την καμπάνα: 75 ευρώ.

Τα τακάκια της Newfren κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες του χώρου και εγγυώνται άριστη λειτουργία ειδικά με τους δίσκους της εταιρίας, στοχεύοντας στις μικρές ανοχές. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται η προοδευτικότητα και το ομαλό φρενάρισμα, αλλά και η συνολική απόδοση κατά την επιβράδυνση. Ενδεικτική τιμή τακακίων: 7,80 ευρώ για κάθε ζεύγος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776 ή τη διεύθυνση www.alexopoulos.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ