fbpx

DR. PULLEY: ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΚΟΥΤΕΡ

Εξειδίκευση και πατένταρισμένες λειτουργίες

 Tα προϊόντα Dr. Pulley κατασκευάζονται στην Ταϊβάν από την εταιρία Union Material, που θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο, στο χώρο των μεταδόσεων σκούτερ. Σήμα των Dr. Pulley ένα χαρακτηριστικό καρτούν που τα κάνει άμεσα αναγνωρίσιμα. 

Σετ μπίλιες της Dr.Pulley

Σετ μπίλιες της Dr.Pulley

Απόλυτα εξειδικευμένη η Dr. Pulley, τα προϊόντα της οποίας εισάγονται πλέον στην Ελλάδα από την εταιρία Σπύρος Αλεξόπουλος σε μεγάλη γκάμα. Η Dr. Pulley κατασκευάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα, έχοντας αναγάγει τις μεταδόσεις των σκούτερ επιστήμη.

Φυγοκεντρικός συμπλέκτης Dr. Pulley

Φυγοκεντρικός συμπλέκτης Dr. Pulley

Φυγοκεντρικός συμπλέκτης, βαριατόρ (μπιλιοφόρος) και μπίλιες είναι τα τρία εξαρτήματα που μεταφέρουν την ισχύ ενός κινητήρα από την άκρη του στροφάλου μέχρι τον πίσω τροχό και από κει στο δρόμο. Πέρα από τις ποιοτικές εξειδικευμένες κατασκευές, η Dr. Pulley έχει πατεντάρει το σχήμα και τη λειτουργία των αντιβάρων (μπίλιες) του βαριατόρ, προσφέροντας καλύτερη συνολική απόδοση.

Χαρακτηριστικό είναι το σχήμα της μπίλιας της Dr. Pulley, με έντονη γωνία, κατασκευασμένες από ενισχυμένο συνθετικό υλικό. Οι μπίλιες βελτιώνουν τη συνολική λειτουργία του συστήματος, απλά και μόνο με την τοποθέτηση τους (δείτε το αντίστοιχο βίντεο που ακολουθεί), αφού πατούν την εξωτερική επιφάνεια μετάδοσης της δύναμης με διαφορετικό τρόπο και σε ευρύτερη επιφάνεια.

Βαριατόρ, χωρίς μπίλιες της Dr. Pulley

Βαριατόρ, χωρίς μπίλιες της Dr. Pulley

Τις επιδόσεις, την αντοχή, τη χαμηλότερη φθορά και τον μειωμένο θόρυβο επιτυγχάνει και η λειτουργία του φυγοκεντρικού συμπλέκτη της Dr. Pulley, ο οποίος και αυτός επιτυγχάνει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με την εξωτερική καμπάνα. Επίσης το βαριατόρ έχει επανασχεδιασμένο “πιατέλο” δίνοντας βελτιωμένη λειτουργία.

Με την αλλαγή των τριών παραπάνω εξαρτημάτων (συμπλέκτης, βαριατόρ και μπίλιες) μεταμορφώνεται η απόδοση των κινητήρων των σκούτερ ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης του αναβάτη. Από την εκρηκτική, σπορ χρήση, μέχρι την ήπια, οικονομική χρήση.

Στο μέλλον θα υπάρξει περισσότερη ενημέρωση, αφού θα προχωρήσουμε σε τοποθέτηση των προϊόντων της Dr. Pulley, δοκιμή και καταγραφή των αποτελεσμάτων. Μείνετε συντονισμένοι.

 Περισσότερες πληροφορίες: Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776www.alexopoulos.gr και www.alexopoulossltd.blogspot.gr


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ