fbpx

QJMotor Fort 350: Ήρθε στην Ελλάδα ! (+τιμή)

Η QJMotor επενδύει και στα σκούτερ

Το άρτι αφιχθέν στη χώρα μας QJMotor Fort 350 αποτελεί το μεγαλύτερο σε κυβισμό σκούτερ στη μεγάλη γκάμα μοντέλων της QJMotor, διαθέτοντας υψηλά σχεδιαστικά στάνταρ και πλούσιο εξοπλισμό.

Σχεδιασμένο από ιταλικό οίκο design, το νέο QJMotor Fort 350 παρουσιάζει μια δυναμική και πολυτελή παράλληλα εικόνα.

Οι διαστάσεις και η εργονομία του δημιουργούν μια ιδιαίτερα άνετη θέση οδήγησης τύπου GT και παρά την επιθετική του εμφάνιση, το QJMotor Fort 350 προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη από τον αέρα χάρη και στη μεγάλη και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, ενώ όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED.

Ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας του αποδίδει 33,2 ίππους και 33,5 Nm ροπής, διαθέτει ψεκασμό Bosch και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης.

Η μπροστινή ανάρτηση προέρχεται από την KYB και στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνονται το δικάναλο σύστημα ABS, το traction control, τα θερμαινόμενα γκριπ και η TFT οθόνη 7″ με δυνατότητα διασύνδεσης μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth.

Τα φρένα, που είναι τρία δισκόφρενα μεγάλης διαμέτρου, προέρχονται από την εταιρία ByBre, θυγατρική της Brembo.

Το νέο 350άρι φοράει τροχούς μεσαίας διαμέτρου – 15″ μπροστά και 14″ πίσω – με υψηλό τούνελ στο πάτωμά του, ενώ το μεταξόνιό του ανακοινώνεται στα 1.565mm.

Η τιμή του QJMotor Fort 350 ανακοινώθηκε από την αντιπροσωπεία Γκοργκόλης ΑΕ στα 5.795 € και σύντομα θα ακολουθήσουν αναλυτικές πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για το νέο αυτό μοντέλο.

Μείνετε συντονισμένοι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X