fbpx

Peugeot Tweet Pro 50, Pro 125: O επαγγελματίας

Ταχυμεταφορές σε δύο κυβισμούς

Ένα εργαλείο για κάθε μέρα, λύση για τις επαγγελματικές μεταφορές μέσα στην πόλη, με τροχούς 16 ιντσών και επίπεδο πάτωμα προτείνει η Peugeot με το Tweet Pro σε δύο κυβισμούς 50 και 125cc

Δεν είναι μόνο οι μεγάλης διαμέτρου τροχοί των Τweet Pro που αντεπεξέρχονται στους δρόμους με λακκούβες, αλλά και προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα, είναι και η αντοχή στα βάρη και η καλύτερη συνολική οδική συμπεριφορά κάτω από φορτίο.

Η λύση για τους επαγγελματίες από πλευράς Peugeot προτείνεται μέσω των δύο Tweet που είναι ειδικά κατασκευασμένα για delivery, μικρο-μεταφορές, messenger, ταχυμεταφορές, κ.λπ.

Με μονόσελο και ειδική μεγάλη, ανθεκτική σχάρα στο πίσω μέρος. Επίσης διαθέσιμος είναι ο χώρος κάτω από το ειδικό, άνετο μονόσελο που χωράει ένα κράνος, αλλά και το επίπεδο πάτωμα με γάντζο ασφαλείας για ακόμα περισσότερη φόρτωση.

Η επίπεδη μεταλλική σχάρα έχει ειδικές χειρολαβές και σημεία όπου μπορεί να γίνει η πρόσδεση των αντικειμένων και έχει αντοχή φορτίου 51 κιλά.

Τα Tweet Pro σε κυβισμούς 50 και 125 κυβικά διαθέτουν μονοκύλινδρους αερόψυκτους τετράχρονους κινητήρες και δισκόφρενα στον μπροστινό και τον οπίσθιο τροχό.

Τιμή από 2.830 €

Περισσότερες πληροφορίες: www.peugeot-motocycles.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ