fbpx

NUVION, 2020: Έρχεται σύντομα στην αγορά

Είσοδος στην αγορά το 2020

Ένα από τα ομορφότερα σκούτερ που έχουν εμφανιστεί σε μορφή “εκθεσιακού” μοντέλου σε διάφορα σαλόνια του κόσμου είναι το τρίτροχο Nuvion, σχεδιασμένο από την ελβετική Quadro, το οποίο σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας είναι έτοιμο για να μπει στην παραγωγή.

Το καλαίσθητο ελαφρύ τρίτροχο σκούτερ, το οποίο η εταιρία χαρακτηρίζει  LUV (λαβ, όπως αγάπη;) από το Light Urban Vehicle, είναι ένα σκούτερ που προκύπτει από τη συνεργασία της Quadro με την SYM.

Τη λύση της Quadro προτίμησε η SYM για να εισέλθει άμεσα στα τρίτροχα μέσω του Nuvion, αν και – απ’ ό,τι είδαμε – σαν να μην πολυαναφέρεται η ταϊβανέζικη εταιρία στο δελτίο τύπου της Quadro…

Παρότι αρχικά το ελαφρύ σε βάρος και στο μάτι Nuvion είχε ανακοινωθεί ότι θα χρησιμοποιούσε τον 300άρη των Citycom, Cruisym, ΗD, τώρα η Quadro μιλάει για κινητήρα Start&Stop, άρα  θα πρέπει να τον περιμένουμε κοντά στα 125 cc.

Στους μπροστινούς τροχούς υπάρχει το πατενταρισμένο σύστημα διεύθυνσης/ανάρτησης/κλίσης e-HTS της Quadro που εφαρμόζεται στα τρίτροχα Quadro και στα 4τροχα Qooder.

Το ηλεκτρονικό σύστημα υδραυλικής κλίσης των τροχών e-HTS συνεργάζεται με δυο τροχούς 14 ιντσών μπροστά, ενώ πίσω υπάρχει ένας 13άρης.

Το σύστημα πέδησης είναι συνδυασμένο (AWBS), τα όργανα έχουν δύο οθόνες LCD των 4.3 “, τα εμπρός και τα πίσω φώτα είναι LED.

Θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα και θα παρουσιαστεί επίσημα σαν μοντέλο παραγωγής του 2020 στο σαλόνι του Μιλάνου, τον Νοέμβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ