fbpx

MEIDUO SCOOTERS: ΣΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ

Δυο “εύκολα” μοντέλα για το 2014

Πιστοί στην παγκόσμια, σφαιρική ενημέρωσή γύρω από τα σκούτερ, παρουσιάζουμε σήμερα μια ακόμα κινέζικη εταιρία που ακούει στο όνομα Meiduo και έδειξε πρόσφατα στα σαλόνια δυο νέα της μοντέλα που γενικά… “κάτι μας θυμίζουν”

Mια μικρή διαφοροποίηση στο κατώτερο μέρος των πλαστικών της ποδιάς, μια καφέ σέλα και μερικά καπάκια και ιδού το PCX... συγγνώμη το Meiduo 125/150

Mια μικρή διαφοροποίηση στο κατώτερο μέρος των πλαστικών της ποδιάς, μια καφέ σέλα και μερικά καπάκια και ιδού το PCX… συγγνώμη το Meiduo 125/150

H Meiduo Motor Company είναι μια εταιρία που εδρεύει στην πόλη Taizhou της επαρχίας Zhejiang της Κίνας διαθέτει εργοστάσιο 35.000 τετραγωνικών και στην οποία δουλεύουν μόλις 500 εργάτες.

Η Meiduo έχει δυνατότητα παραγωγής 800 σκούτερ την ημέρα και 24.000 τον μήνα. Πρόκειται για μια μικρή κινέζικη εταιρία που προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να εδραιωθεί και να γίνει πιο γνωστή στην Ευρώπη. 

Σίγουρα πράγματα από πλευράς εμφάνισης, στην πεπατημένη...

Σίγουρα πράγματα από πλευράς εμφάνισης, στην πεπατημένη…

Η γκάμα που διατίθεται στην ιταλική αγορά περιλαμβάνει 12 μοντέλα 125 και 150 κυβικών κυρίως και πρόσφατα παρουσίασε νέα μοντέλα. Τα τελευταία δεν πρέπει δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τους σχεδιαστές της Meiduo, αφού “πατάνε” πάνω στις γραμμές αντίστοιχων σκούτερ μεγάλων εταιριών που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά.

Συγκεκριμένα τα δυο νέα Meiduo που παρουσιάζουμε παρακάτω και είναι μοντέλα 2014, κινούνται πάνω στην εμφάνιση ενός Honda, κι ενός Yamaha, έτσι για να υπάρχει ποικιλία.

Να και το Yam... το πιο σπορ εμφάνισης Meiduo 150 για το 2014

Να και το Honda Click… το πιο σπορ εμφάνισης Meiduo 150 για το 2014

Το ένα θυμίζει Honda PCX και το άλλο Honda Click, ένα δημοφιλές μοντέλο στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Με αυτόν τον τρόπο η Meiduo δεν αναλαμβάνει κάποιο ρίσκο για το άν θα αρέσουν ή όχι τα σκούτερ, αφού όποιος τα βλέπει “κάτι τους θυμίζει”, κι έτσι γίνονται αμέσως αποδεκτά στο μάτι. 

Η Meiduo Motor, ιδρύθηκε το 1996 και σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της “παράγει προϊόντα τα οποία η ποιότητά τους είναι παρεμφερής των διάσημων γιαπωνέζικων εταιριών”… για να συνεχίσει ότι “η Meiduo κρατάει το κόστος χαμηλά, χωρίς να θυσιάζεται η συνολικη ποιότητα του προϊόντος”.

Η Meiduo εμφανίζεται ήδη 5 χρόνια στις αγορές της Μ. Βρετανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ολλανδίας, Πολωνίας, Ουκρανίας, Ρουμανίας και Ισπανίας.

Και για του λόγου το αληθές... ιδού το Ταϊλανδέζικο Honda Click, για να κάνετε τη σύγκριση

Και για του λόγου το αληθές… ιδού το Ταϊλανδέζικο Honda Click, για να κάνετε τη σύγκριση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X