fbpx

KTM: Δοκιμές ηλεκτρικού σκούτερ σε εξέλιξη!

Η ΚΤΜ δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια

Δέκα χρόνια μετά την παρουσίαση ενός πρωτοτύπου που ονομαζόταν E-Speed ​​στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, ένα ηλεκτρικό σκούτερ της KTM γίνεται ξανά πρωτοσέλιδο!

Είχαμε πλέον αρχίσει να πιστεύουμε πως ένα ηλεκτρικό σκούτερ από την KTM ήταν κάτι που δεν θα συνέβαινε ποτέ. Το πρωτότυπο μοντέλο που είχε παρουσιαστεί το 2015 ήταν μια κίνηση του μάρκετινγκ της εταιρίας και έκτοτε δεν είχαν συμβεί και πολλά.

Οι μηχανικοί του Mattighofen από την άλλη, προφανώς δεν σταμάτησαν ποτέ να δουλεύουν πάνω στο συγκεκριμένο κι έτσι σήμερα βλέπουμε ότι ένα ηλεκτρικό σκούτερ θα μπορούσε πράγματι να ενταχθεί στην γκάμα της αυστριακής εταιρίας το 2024-2025.

Μαζί του υπάρχει περίπτωση να δούμε και ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο από την Husqvarna, πάνω στις γραμμές του πρωτότυπου Vektorr concept.

Το ηλεκτρικό σκούτερ της ΚΤΜ που εμφανίστηκε να δοκιμάζεται στο δρόμο ήταν, σύμφωνα με τον αναγνώστη του διάσημου γερμανικού περιοδικού και ιστοσελίδας Motorrad, ο οποίος το φωτογράφισε, ισοδύναμο 125αριού με κινητήρα 11 kW και είχε τελική ταχύτητα κοντά στα 100 km/h .

Οι μπαταρίες του είναι προφανώς τοποθετημένες στο χαμηλότερο σημείο για να χαμηλώσουν το κέντρο βάρους (και να ελευθερώσουν χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα), ενώ το ψαλίδι αλουμινίου είναι χαρακτηριστικό KTM.

Οι τροχοί είναι σχετικά μεγάλοι, όπως και ο πίνακας οργάνων. Κατά τα λοιπά, το σκούτερ φαίνεται να βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο εξέλιξης… αλλά η ιστορία συνεχίζεται.

Πηγή: www.motorradonline.de

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X