fbpx

Ecooter E3: Κομψό και πρακτικό με τελική 95 km/h

Με αυτονομία πάνω από 100 km! 

Η Motoway Καμπράνης Α.Ε ανακοινώνει την άφιξη του νέου ηλεκτρικού σκούτερ Ecooter Ε3, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο προς πώληση.

Το Ecooter E3 διακρίνεται για τις διακριτικές και κομψές γραμμές του, αλλά και τον ηλεκτροκινητήρα 7000W που τοποθετείται στο κέντρο του σκούτερ, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη κατανομή βάρους στο σκούτερ και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

Η μέγιστη ταχύτητα του Ε3 είναι μέχρι και 95km/h!

Η μέγιστη δύναμη φτάνει τα 7kW και η μέγιστη ροπή τα 195 Nm, ενώ τα 0-50 μέτρα καλύπτονται μέσα σε 4,2 δευτερόλεπτα.

Μία πλήρης φόρτιση μπορεί να καλύψει έως και 105km, ενώ το σκούτερ διαθέτει υποδοχή για δεύτερη μπαταρία που διπλασιάζει την αυτονομία!

Οι μπαταρίες είναι αφαιρούμενες για φόρτιση σε οικιακή πρίζα, ενώ για ευκολία μπορούν να φορτιστούν και πάνω στο σκούτερ.

Το Ε3 είναι εφοδιασμένο με έναν ασφαλούς λειτουργίας ταχυφορτιστή που μπορεί να φορτίσει την μπαταρία κατά 80% μέσα σε μόλις 2 ώρες.

Ο πίνακας οργάνων είναι έγχρωμος 6.8 ιντσών με 160.000 FPS και υψηλής ανάλυσης, με επιλογές εμφάνισης σύμφωνα με τα γούστα του αναβάτη/αναβάτριας.

Στον πίνακα αυτό υπάρχει ένδειξη για την πίεση των ελαστικών, αλλά και προειδοποίηση χαμηλής πίεσης για περισσότερη ασφάλεια.

Υδραυλικά δισκόφρενα συναντάμε στον μπροστινό και στον πίσω τροχό, τα οποία συνδυάζονται με σύστημα CBS.

Οι τροχοί είναι διαμέτρου 14 ιντσών μπροστά και 13 ιντσών πίσω, με διαστάσεις ελαστικών 100mm μπροστά και 110 mm πίσω.

Η μακριά και προσεκτικά σχεδιασμένη σέλα έχει “κοψίματα” στα πλάγιά της για τον αναβάτη ώστε να πατάει πιο εύκολα τα πόδια του στο έδαφος, ενώ υπάρχει και χειρολαβή (ενσωματωμένη στη σχάρα) για τον συνεπιβάτη.

Κάτω από τη σέλα υπάρχει μικρός αποθηκευτικός χώρος, ενώ για ακόμα περισσότερο χώρο η αντιπροσωπεία κάνει δώρο ένα μεγάλο top box, μαζί με την αγορά του Ecooter E3!

Διαθέσιμα Χρώματα: Λευκό και Ασημί
Τιμή: 4.170€
Τιμή με Επιδότηση: 3.161€

Περισσότερες πληροφορίες: Motoway Καμπράνης ΑΕ, Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη,
Δήμητρας 3, Ακ. Πλάτωνος Αθήνα, Λεωφόρος Αλίμου 76, Αττική, 2310 515557 | 216 1004229 και στο δίκτυο συνεργατών της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τον σύνδεσμο ecooter.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X