fbpx

CFMoto: Λανσάρει την εταιρία Zeeho στα σκούτερ

Premium ηλεκτρικό σκούτερ

Η Zeeho παρουσίασε το νεότερο και πιο καινοτόμο concept ηλεκτρικό σκούτερ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, το οποίο έχει βαφτίσει Magnet. Πραγματικός “μαγνήτης” το σκούτερ, μάγεψε τον κόσμο με την εμφάνισή του.

Η Zeeho είναι μια παγκόσμια θυγατρική εταιρία της κινεζικής CFMOTO, η οποία στοχεύει να καλύψει τις απαιτήσεις της νέας γενιάς «Gen-Z» που ενδιαφέρεται περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη για την ηλεκτρική αστική μετακίνηση.

Η σειρά προϊόντων της Zeeho ορίζεται από τρεις βασικές κατευθύνσεις: υψηλή ποιότητα σχεδίασης και κατασκευής, μοντέρνα προσέγγιση και υψηλή τεχνολογία, με απόδοση και συνδεσιμότητα.

Πάνω από 10 νέα σκούτερ θα παρουσιαστούν από τη Zeeho έως το 2025, σύμφωνα με την εταιρία, ενώ το σκούτερ που βλέπουμε στις φωτογραφίες δημιουργήθηκε για τους νεαρούς κατοίκους της πόλης που χρειάζονται κινητικότητα μεγάλης εμβέλειας.

Το Magnet είναι ένα νέο ηλεκτρικό σκούτερ, επαναστατικής εμφάνισης που δραστηριοποιείται στην προηγμένη ηλεκτρική εποχή και στις έξυπνες μετακινήσεις, κι οραματίζεται ένα premium μείγμα κορυφαίων επιδόσεων και τεχνολογίας.

Η μέγιστη ταχύτητά του είναι τα 150 km/h με την επιτάχυνση 0-50 km/h να ανακοινώνεται σε λιγότερο από 2,5 δευτερόλεπτα! Η αυτονομία του Zeeho Magnet υπολογίζεται στα 200 χλμ.

Η μπροστινή και η πίσω κάμερα υψηλής ευκρίνειας υποστηρίζουν συσκευές υποβοήθησης οδήγησης. Ο έλεγχος μέσω φωνητικών εντολών και της αφής touch screen, συνδέεται μέσω της εφαρμογής Zeeho.

Τα συστήματα ελέγχου πρόσφυσης και αντιμπλοκαρίσματος φρένων παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια στους χρήστες.

Σύμφωνα με την εταιρία, το Magnet Concept που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα στη συνέντευξη τύπου της έκθεσης EICMA 2022, θα κυκλοφορήσει σύντομα στην παγκόσμια αγορά. Πληροφορίες μάλιστα μιλούν για το δεύτερο εξάμηνο του 2023!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ