fbpx

SYM: 10 χρόνια στην κορυφή της ελληνικής αγοράς!

Νο1 επί 10 (χρόνια) συνεχώς!

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά η ελληνική αγορά και οι σκουτερίστες της επέλεξαν SYM! Πρόκειται για μια ιστορία εμπιστοσύνης και προτίμησης που δείχνουν οι Έλληνες στα σκούτερ της SYM, επιλέγοντάς τα σταθερά επί μια δεκαετία σαν καθημερινούς σύντροφους στη μετακίνησή τους.

Η σταθερή προτίμηση των Ελλήνων στη SYM καταγράφηκε στις πωλήσεις της αγοράς το 2023, που ανέβασαν για ακόμα μια χρονιά την ταϊβανέζικη εταιρία πρώτη. Πρόκειται για μια επιτυχία που αναδείχθηκε σε θρίαμβο, αφού επαναλαμβάνεται διαρκώς τα τελευταία δέκα χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα, η SYM κατέκτησε το 24% της αγοράς δικύκλων, διατηρώντας την πρώτη θέση στο σύνολο των πωλήσεων όλων των κατηγοριών της ελληνικής αγοράς.

Το best seller μοντέλο της SYM, ήταν για ακόμα μια χρονιά το δημοφιλές SYM Symphony ST 200, το οποίο έκανε ρεκόρ καταγράφοντας 3.197 ταξινομήσεις το 2023, διατηρώντας τον τίτλο του Νο1 σε πωλήσεις μοντέλου, ανεξαρτήτως κυβικών και κατηγορίας!

Το δεύτερο εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως το ST 200 σημείωσε αύξηση πωλήσεων σε σχέση με το 2022 της τάξης του 32%!

Τέσσερα ακόμα μοντέλα της SYM, το Symphony ST 200, το Symphony SR 125, Symphony SΤ 125 και το JETX 125 συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη δεκάδα των πιο δημοφιλών δίτροχων σε πωλήσεις της ελληνικής αγοράς.

Η SYM, μέσω της αντιπροσωπείας της στην Ελλάδα την Γκοργκόλης ΑΕ δήλωσε για την επιτυχία:“Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες και τους καταναλωτές που εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα της SYM, διατηρώντας την εταιρία στην κορυφή των πωλήσεων”.

Περισσότερες πληροφορίες: sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ