fbpx

PGO TR: ΤΑ “ΛΑΘΟΣ” ΤΡΙΤΡΟΧΑ ΣΚΟΥΤΕΡ

Όχι μπροστά, αλλά πίσω

Η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό κάποιου που δεν ξέρει από σκούτερ, όταν του πουν “σκουτερ με τρεις τροχούς” είναι να σκεφτεί ότι οι δύο τροχοί πάνε πίσω. Προσέξτε τι είπαμε “κάποιου που δεν ξέρει από σκούτερ”. Γιατί κάποιος που ξέρει τι σημαίνει καλό μπροστινό και ασφαλές σύστημα βάζει τον τρίτο τροχό μπροστά, όπως η Piaggio, η Quadro, κ.α.

Τώρα πως έγινε και μια τόσο έμπειρη βιομηχανία στην κατασκευή σκούτερ σαν την ταϊβανέζικη PGO έφτιαξε ένα σκούτερ που έχει δύο τροχούς πίσω και που μάλιστα κλειδώνουν το υπόλοιπο μπροστινό σκούτερ πάνω τους και δεν το αφήνουν να γείρει! Πρόκειται για ένα τρίτροχο σκούτερ – χαμηλότερου κόστους παραγωγής, λόγω του ότι τα 3/4 είναι κοινό σκούτερ παραγωγής – που δεν γέρνει ούτε μια μοίρα. Όπως δηλαδή κάνουν τα τρίτροχα ποδηλατάκια των μωρών… αλλά και τα ποδήλατα με βοηθητικές ρόδες.

Το PGO TR3 είναι επιρρεπές να σε πετάξει κάτω σε απότομη στροφή με “λίγα περισσότερα, από τα κατάλληλα” χιλιόμετρα, ενώ η η τελική ταχύτητά του περιορίζεται στα 30 χιλιόμετρα την ώρα για λόγους ασφαλείας. Για την ευκολία του χρήστη υπάρχει και όπισθεν. Το βάρος του είναι 120 κιλά, για το μοντέλο με τον 50άρη κινητήρα, το TR-3 50. Ε, εντάξει δεν μπορείς να βγάζεις διαρκώς εμπνευσμένες ιδέες, υπάρχουν και χειρότερες μέρες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X