fbpx

KYMCO DOWNTOWN 350i TCS: Προσφορές τιμών και 4 χρόνια εγγύηση!

Προσφορές μέχρι τέλος Ιουνίου

Πρόκειται για ένα maxi scooter που κρατάει ψηλά τη σημαία της εταιρίας, όντας ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της Kymco. Η αντιπροσωπεία προσφέρει το Downtown 350i σε τιμές που αρχίζουν από τα 4.795 ευρώ… και τα δώρα δεν σταματούν εκεί.

Οι εμπορικές επιδόσεις του Kymco Downtown 350i είναι υψηλές και αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από τις περσινές πωλήσεις του μοντέλου, αλλά και από τις φετινές, δείχνοντας ότι οι Έλληνες σκουτερίστες εξακολουθούν να το προτιμούν.

Το 2019 το Downtown ταξινόμησε 230 μονάδες και κατατάχθηκε στην 28η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ ήταν δεύτερο σε πωλήσεις πίσω από το Piaggio Beverly 350 στην κατηγορία των 350-400 cc!

Το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε στο πρώτο πεντάμηνο του 2020, με το Downtown να πετυχαίνει σχεδόν τις ίδιες επιδόσεις.

Καλές πωλήσεις παρουσιάζει το μοντέλο και σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού από τo 2014 που παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα έχει σημειώσει παραπάνω από 110.000 πωλήσεις.

Είναι εντυπωσιακό στην όψη, με γωνίες και “κοψίματα” που του δίνουν δυναμικότητα, η οποία ταιριάζει με τους, ιδιαίτερου σχήματος, προβολείς “Eagle Eye” όπως τους λέει η Kymco, ενώ υπάρχουν αεραγωγοί και μεγάλη διώροφη σέλα καθώς κι ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος για δύο φουλφέις κράνη.

O κινητήρας των 321 κυβικών εκατοστών ανήκει στην οικογένεια G5-SC της Kymco και ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής με ξεκάθαρους στόχους: μικρότερο βάρος, τριβές και κατανάλωση, μειωμένοι κραδασμοί και αυξημένη ιπποδύναμη.

Σχεδόν 29 ίππους αποδίδει ο μονοκύλινδρος, 4βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας και 3,0 kgm ροπής. Ο κινητήρας διαθέτει και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης TCS.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι και το χωρητικότητας 12,5 λίτρων ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένο στο κέντρο (κάτω από το τούνελ του δαπέδου) για καλύτερη κατανομή βάρους.

Οι τροχοί του 350 έχουν διάμετρο 14 μπροστά και 13 πίσω, ενώ στα φρένα έχει επιλεγεί πλευστός, κυματιστός δίσκος διαμέτρου 260mm με τριπίστονη δαγκάνα για μπροστά και ένας ακόμη με διπίστονη δαγκάνα διαμέτρου 240mm πίσω.

Το δικάναλο σύστημα ABS 9.1 τελευταίας γενιάς της Bosch περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Το Kymco Downtown 350i διατίθεται σε 2 εκδόσεις, την απλή και μια ακόμα που διαθέτει το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων Noodoe. Μέχρι τέλος Ιουνίου ισχύει προσφορά τιμής στα 4.795€ για την απλή έκδοση και στα 5.595€ για την αντίστοιχη Noodoe.

Παράλληλα υπάρχει κι ένα ακόμα δώρο επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στα 4 χρόνια για αμφότερα τα μοντέλα!

Περισσότερες πληροφορίες: www.kymco.gr

KYMCO DOWNTOWN 350i, Πλήρης Δοκιμή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X