fbpx

KYMCO AGILITY 300i ABS: Ήρθε το νέο “300άρι”

Δυναμική είσοδος στην ελληνική αγορά

To ολοκαίνουργιο Kymco Agility 300i ABS έφτασε στην ελληνική αγορά με το σλόγκαν “Το νέο Agility τα έχει 300” με τιμές που ξεκινούν από 3.995 ευρώ.

Το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας των Agility έμελλε να είναι και αυτό που διαθέτει τον μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα. Το Kymco Agility 300i ABS έχει κινητήρα 278 κυβικών που αποδίδει 23.2 ίππους.

Ο μπροστινός τροχός είναι 16 ιντσών και ο πίσω 14 με αποτέλεσμα, λόγω οικονομίας χώρου, κάτω από τη σέλα να χωρούν δυο κράνη.

Η εμφάνισή του Kymco Agility 300i ABS είναι μοντέρνα και η ποιότητα κατασκευής υψηλή, όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι σε ένα από τα πρώτα Agility που έφτασαν στην Ελλάδα.

Αυτό σε συνδυασμό με τον αποδεδειγμένης απόδοσης, λειτουργίας και αξιοπιστίας κινητήρα της Kymco των 278 κυβικών εκατοστών και με την τιμή των 3.995 ευρώ (με πληρωμή τοις μετρητοίς) κάνει το μοντέλο από τις πιο ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες αγορές της κατηγορίας.

Τα φωτιστικά σώματα του Agility είναι Full LED, με τον προβολέα να διαθέτει τεχνολογία DRL (φώτα ημέρας), ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό υπάρχει ζελατίνα στο τιμόνι, μέσου ύψους, και για πρώτη φορά στην κατηγορία η Kymco προσφέρει διαφανείς προστατευτικές χούφτες για τα χέρια του αναβάτη στα άκρα του τιμονιού.

Παράλληλα, στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται παροχή ρεύματος μέσω θύρας USB καθώς και σύστημα εκκίνησης-πολλαπλών λειτουργιών χωρίς κλειδί (keyless) 2ης γενιάς.

Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι μεγάλη στα 13 λίτρα, κάτι που προσφέρει μεγάλη αυτονομία, που μπορεί να ξεπεράσει – σύμφωνα με την εταιρία – τα 300 χιλιόμετρα.

Το ρεζερβουάρ είναι χαμηλά τοποθετημένο κάτω από το δάπεδο και ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, προσφέροντας καλύτερη κατανομή μαζών, που αντίστοιχα βελτιώνει το κράτημα του σκούτερ.

Οι αναρτήσεις είναι τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και δύο αμορτισέρ πίσω (ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων) και τα φρένα δισκόφρενα μπροστά και πίσω με ABS της Bosch.

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει δύο οθόνες υγρών κρυστάλλων (LCD) και προσφέρει πλήθος χρήσιμων ενδείξεων. Το ύψος σέλας παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, όπως και το βάρος στα 177 κιλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ (πατώντας εδώ).

Η τιμή του Kymco Agility 300i ABS ανακοινώνεται από την αντιπροσωπεία στα 4.559 ευρώ, ενώ με πληρωμή τοις μετρητοίς η τιμή κατεβαίνει κατά 564 ευρώ (!) στα 3.995 ευρώ.

H πλατφόρμα Noodoe εν δράσει

Επίσης υπάρχει έκδοση Agility 300i ABS εφοδιασμένη με Noodoe (την εξελιγμένη πλατφόρμα διασύνδεσης με έξυπνα κινητά) η οποία κοστίζει 4.998 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση με πληρωμή τοις μετρητοίς η τιμή κατεβαίνει στα 4.473 ευρώ.

Τα Kymco Agility 300i ABS και Kymco Agility 300i ABS Noodoe μπορείτε να τα αποκτήσετε εύκολα με τους εξής τρόπους αποπληρωμής:

  • Σε 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ με πιστωτική κάρτα (Άτοκο Πρόγραμμα)
  • Σε 12-72 ΔΟΣΕΙΣ με έντοκη τραπεζική χρηματοδότηση (Έντοκο Πρόγραμμα). Πατήστε εδώ για να δείτε πως.

Περισσότερες πληροφορίες: www.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ