fbpx

Honda-M. Bρετανία: Βραβείο στο ADV350

Νο1 σε δημοφιλία το ADV

Η Honda UK Motorcycles στην Αγγλία κέρδισε ένα ακόμα βραβείο για το ιδιαίτερα δημοφιλές Adventure σκούτερ της ADV350, το οποίο διατηρεί μια μεγάλη λίστα αναμονής για αυτούς που επιθυμούν να το αποκτήσουν. Το 350 κέρδισε το φημισμένο στην Μ. Βρετανία και την Ευρώπη βραβείο της μοτο-εφημερίδας/ιστοσελίδας Motorcycle News ή MCN για συντομία.

Mαζί με το ADV350 βραβεύτηκαν σαν ιδιαίτερα δημοφιλή μετά από μεγάλο γκάλοπ με τη συμμετοχή χιλιάδων αναγνωστών/επισκεπτών που ψήφισαν τις προτιμήσεις τους και δυο ακόμα μοντέλα της Honda, τα XL750 Transalp και CB500X.

Το ολοκαίνουργιο XL750 Transalp που μόλις έφτασε στους αντιπροσώπους της εταιρίας, όπως έχει συμβεί και στην Ελλάδα, έχει ήδη αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές στους φίλους της μοτοσυκλέτας αλλά και των Adventure μοντέλων, με μια μεγάλη λίστα παραγγελιών να έχει δημιουργηθεί για το υπόλοιπο του έτους.

Σχολιάζοντας το βραβείο του καλύτερου σκούτερ το MCN είπε: “Συμπληρώνοντας μια ήδη εκτεταμένη γκάμα σκούτερ, η Honda δημιούργησε το ADV350 ένα μοντέλο που συνδυάζει το σκληροτράχηλο στυλ περιπέτειας του αδελφού X-ADV με ένα ανθεκτικό σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, ανάποδο πιρούνι με καλάμια διαμέτρου 37 mm και πίσω αμορτισέρ με ξεχωριστό ρεζερβουάρ”.

“Η ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος, υπάρχει χώρος για δύο κράνη full-face κάτω από τη σέλα και μια υποδοχή USB Type-C στο ντουλαπάκι. Υπάρχει λειτουργία Smart Key που προσθέτει θετικούς πόντους καθημερινή άνεση στην οδήγηση”.

Το ADV350 αποτελεί ένα πολύ πρακτικό δίτροχο πόλης που προσφέρει εύκολο χειρισμό και καλή απόδοση πέδησης, αλλά κυρίως έχει ένα επίπεδο παρουσίας στο δρόμο που σφύζει αυτοπεποίθησης”.

Εμείς να σχολιάσουμε πως μπορεί οι Εγγλέζοι να άργησαν λίγα χρόνια να αρχίσουν να αγοράζουν σκούτερ, αλλά τελικά πήραν το μάθημά τους από τους Ευρωπαίους και κυρίως Ιταλούς, Ισπανούς και Γάλλους και πλέον τα προτιμούν.

Δημοφιλέστερο πάντως σκούτερ από πλευράς πωλήσεων στη Μ. Βρετανία συνεχίζει να είναι το Honda PCX 125.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ