fbpx

Μάκης Παπαδημητρίου: Ο δημοφιλής ηθοποιός με Zontes M310

Καλοκαιρινές βόλτες με Μ310

Ο γνωστός ηθοποιός μας, Μάκης Παπαδημητρίου, επέλεξε το σκούτερ Ζontes M310 για να τον συντροφεύσει στις καλοκαιρινές διακοπές του. O Μάκης Παπαδημητρίου, πέρα από ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και πολυβραβευμένος ηθοποιός στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο, είναι και φανατικός μοτοσυκλετιστής, με πλούσια οδηγική εμπειρία, έχοντας μάλιστα “θητεύσει” και στον ειδικό Τύπο της μοτοσυκλέτας ως δημοσιογράφος!

Αποφοίτησε αριστούχος από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ σπούδασε και στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής του ζωής, εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο περιοδικό ΜΟΤΟ και έκτοτε η καλλιτεχνική του πορεία εμπεριείχε πάντοτε το μοτοσυκλετιστικό στοιχείο, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει με κάθε ευκαιρία στις ταινίες ή τις σειρές που συμμετέχει.

Έχει τιμηθεί με το βραβείο Χορν το 2009, ενώ αρκετές κινηματογραφικές του δουλειές, όπως το Suntan όπου πρωταγωνιστούσε, βραβεύθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη Επαφή Zontes M310

Όντας άνθρωπος με ευρεία καλλιτεχνική φύση, ο Μάκης Παπαδημητρίου δεν βάζει στεγανά ούτε στις μοτοσυκλετιστικές του εμπειρίες, γι’ αυτό επέλεξε το ισχυρότερο σκούτερ της κατηγορίας του, το Zοntes M310, για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, θεωρώντας ότι είναι μία από τις πλέον ιδανικές επιλογές χάρη στις επιδόσεις, την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.

Περισσότερες πληροφορίες για το Zontes Μ310: zontes.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ