fbpx

Ηλεκτρονική πλατφόρμα “gorgolis-ilektrika.gr”: Αγορά ηλεκτρικού σκούτερ με λίγα κλικ

Ένα χρηστικό εργαλείο για το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”

Η μικροκινητικότητα και η ηλεκτροκίνηση αποτελούν πλέον δύο έννοιες συνυφασμένες με την έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος κυβερνητικών επιδοτήσεων “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” και καθιστούν την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων μια εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. η Νο 1 εταιρία στον κλάδο δικύκλου για 12 συναπτά έτη και ηγέτης στις πωλήσεις ηλεκτρικών, διαθέτει ένα μεγάλο εύρος ηλεκτρικών δίκυκλων και τρίτροχων μοντέλων, που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα αγοραστικού κοινού, με το πρόγραμμα επιδότησης να κάνει ακόμη πιο προσιτή την απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος (από τις εταιρίες: SYM, Daytona Best Electric, Askoll, ilark).

  • Όλες οι επιλογές συγκεντρωμένες

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε η ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα www.gorgolisilektrika.gr που αφορά όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Γκοργκόλης Α.Ε., ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης, ούτως ώστε να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει συγκεντρωμένες όλες τις εναλλακτικές επιλογές.

  • Άμεσος υπολογισμός επιδότησης και τελικής τιμής

Επιλέγοντας το μοντέλο που τον ενδιαφέρει, ο επισκέπτης θα έχει στη διάθεσή του ένα εξαιρετικά χρηστικό εργαλείο, μέσω της εφαρμογής, που υπολογίζει και ενημερώνει άμεσα την τιμή του οχήματος, όπως διαμορφώνεται με την χορήγηση της επιδότησης, καθώς και με τα υπόλοιπα κριτήρια (όπως για παράδειγμα αν ανήκει στην κατηγορία των ΑΜΕΑ, αν έχει δυνατότητα απόσυρσης κλπ).

  • Άμεση αποστολή προσφοράς

Παράλληλα θα έχει και πρόσβαση στην πλατφόρμα για την αίτηση προσφοράς online από την ‘ίδια την εταιρία, η οποία συμπεριλαμβάνεται και στα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη χορήγηση της επιδότησης.

Πλέον, με τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα www.gorgolisilektrika.gr η απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος από το ευρύ φάσμα επιλογών της Γκοργκόλης Α.Ε. απέχει μόλις μερικά “κλικ”!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ