fbpx

Γκοργκόλης e-Shop: Αγορά σκούτερ διαδικτυακά

Αγορά σκούτερ… με ένα κλικ

Είναι πολλοί αυτοί που προτιμούν τις αγορές μέσω διαδικτύου και γι’ αυτό η Γκοργκόλης ΑΕ προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς ηλεκτρικού σκούτερ μέσω του ειδικά σχεδιασμένου e-shop της εταιρίας.

Επανέρχεται το e-shop της Γκοργκόλης ΑΕ με τα ηλεκτρικά σκούτερ και οχήματα της Daytona Electric.

Daytona VERSUS 125e

Όσοι ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρικά μοντέλα της Daytona Best Electric, μπορούν να αγοράσουν τo Versus 125e με τους μεγάλους τροχούς, ή τα ρετρό Diva 125e / LX και Dyneta 50.

Υπάρχει επίσης και το τρίτροχο ELife III 50 για άτομα με κινητικά προβλήματα, ενώ σύντομα πρόκειται να προστεθούν περισσότερα μοντέλα και οι υποψήφιοι πελάτες θα έχουν πλέον την ευκαιρία να προχωρήσουν στην αγορά τους μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Γκοργκόλης ΑΕ στο www.onlineorder.gorgolis.gr

Daytona Diva125e

Daytona Dyneta 50

Επιλέγοντας το χρώμα και το σημείο παραλαβής του σκούτερ μέσα από το δίκτυο της Γκοργκόλης ΑΕ, μπορούν να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η πληρωμή πραγματοποιείται με κάρτα, η αποπληρωμή μπορεί να γίνει και με άτοκες δόσεις (12, 18 ή 24, ανάλογα με το μοντέλο της επιλογής τους), με την δυνατότητα καταβολής χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό υπό την μορφή προκαταβολής, σε περίπτωση που το υπόλοιπο της κάρτας  δεν καλύπτει την αξία του σκούτερ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.onlineorder.gorgolis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ