fbpx

IMF PIZZA SCOOTER: Με τη φίρμα φόρα-μόστρα

Μια πίτσα, αλλά τι πίτσα;

Πόσα αστεία μπορουν να χωρέσουν μέσα σε ένα όνομα; Στην προκειμένη περίπτωση δύο. Πρώτον ότι το μοντέλο λέγεται “Pizza Scooter” και δεύτερον ότι η γαλλική εταιρία που το κατασκευάζει λέγεται IMF. Αυτά είναι τα αρχικά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα Λατινικά…

Η γαλλική εταιρία που φτιάχνει το συγκεκριμένο σκούτερ (το είχαμε παρουσιάσει στο παρελθόν) λέγεται IMF Industrie δεν έχει καμία σχέση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό σκούτερ, ειδικά για ντελίβερι πίτσας.

Και είναι η εμφάνιση του σκούτερ – κανονικά ονομάζεται IMF Ptio 50 – που είναι χαρούμενη και μοιάζει να είναι κομμένο και ραμμένο για αυτή τη δουλειά.

imf-pizza-scooter

Η έκδοση «Pizza» του 50αριού σκούτερ μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό για ντελίβερι πίτσας, διαφημίζοντας παράλληλα την επιχείρηση που το χρησιμοποιεί, αφού το συγκεκριμένο σκούτερ έχει μεγάλα πλαϊνά πλαστικά κομμάτια στα οποία μπορείς να τυπώσεις ότι σχέδιο ή φωτογραφία θέλεις.

Τα μεγάλα πλαϊνά καπάκια, μαζί με το πλαίσιο χωροδικτύωμα είναι από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Ptio 50 να ξεχωρίζει απ’ όλα τα υπόλοιπα σκούτερ της αγοράς. Ειδικά το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο στην ουρά, περιοχή στήριξης του “κουτιού” μεταφοράς, μοιάζει ειδικά κατασκευασμένο για τη συγκεκριμένη δουλειά. Η τιμή του παραμένει χαμηλή, ειδικά για τα δεδομένα της γαλλικής αγοράς στα 1.369 ευρώ.

imf-pizza-scooter-2

Πέρα από τη διαφήμιση που μπορεί να φοράει στα πλάγια το Pizza Scooter, η εταιρία μπορεί να αλλάξει με παραγγελία και το χρώμα του πλαισίου, έτσι ώστε να ταιριάζει στα χρώματα της πιτσαρίας της γειτονιάς, της Domino’s, της Pizza Hut κ.λπ.

Ο πελάτης μπορεί να τοποθετήσει τον κινητήρα που επιθυμεί δίχρονο ή τετράχρονο με την παράδοση από την IMF να γίνεται πολύ γρήγορα, μόλις 15 μέρες μετά την παραγγελία.

Σε πλήθος χρωμάτων διατίθενται τα IMF Ptio, ανάλογα με τις επιλογές του ιδιοκτήτη

Σε πλήθος χρωμάτων διατίθενται τα IMF Ptio, ανάλογα με τις επιλογές του ιδιοκτήτη

Η διαφορά στην τιμή του δίχρονου 50αριού με το τετράχρονο είναι μόλις 100 ευρώ, δηλαδή 1.369 ευρώ για το πρώτο και 1.469 ευρώ για το δεύτερο. Επίσης υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση για το κουτί μεταφοράς (το οποίο για κάποιο λόγο είναι ανατρεπόμενο).

Είδατε οι Γάλλοι; Δεν είναι άσχημη η ιδέα τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ