fbpx

1ο SCOOTER RALLY ΑΝΤΟΧΗΣ

Σκούτερ, τα ανθεκτικά

To 1ο Scooter Rally Αντοχής είναι εκδήλωση του Scooter Club Hellas που πραγματοποιείται πρώτη φορά φέτος με σκοπό να καλυφθεί μια μεγάλη χιλιομετρική απόσταση (300-400 km) σε περίπου 8-10 ώρες, οδηγώντας κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, με ασφάλεια και φυσικά ακολουθώντας τον Κ.Ο.Κ.

Το “1ο Scooter Rally Αντοχής” δεν είναι αγώνας και δεν έχει καμιά σημασία η ο χρόνος που θα τερματίσει ο κάθε συμμετέχοντας. Στην διάρκεια του rally θα υπάρχουν σημεία φωτογράφησης, όπως επίσης γρίφοι, και παιχνίδια. Όλα αυτά μαζί (φωτογραφίες, γρίφοι και παιχνίδια) θα προσμετρηθούν για τον κάθε συμμετέχοντα έτσι ώστε να βγει μια βαθμολογία για τον καθένα και μια γενική κατάταξη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε αναβάτης σκούτερ ή μοτοσυκλέτας, ανεξαρτήτως μάρκας, τύπου και κυβισμού. Επίσης μπορεί να συμμετέχει και συνεπιβάτης. Κατά την διάρκεια του Scooter Rally Αντοχής, στόχος είναι να αναπτυχθεί η ομαδικότητα και η συντροφικότητα μεταξύ των συμμετεχόντων. Το 1ο Scooter Rally Αντοχής ‘’εξερευνώντας την Αττική’’ θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/5/2015.

scooter endurance rally

Σημείο εκκίνησης θα είναι τα κεντρικά γραφεία της χορηγού εταιρείας KYMCO (MotoTrend SA), Βρυούλων 56, Νέα Φιλαδέλφεια. (www.kymco.gr)

Οι αναχωρήσεις θα ξεκινήσουν από τις 08:30. Ο τερματισμός θα γίνει στο Αχίλλειον-Ribas στη Βάρκιζα που βρίσκεται στο 32ο χλμ. της Λεωφ. Σουνίου. Στον τερματισμό θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες οδηγούς, μπλούζες, αναμνηστικά και διπλώματα, ενώ λίγες μέρες μετά θα γίνει η εκδήλωση απονομής για τις τρεις πρώτες θέσεις με τα μεγάλα έπαθλα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.scooterclubhellas.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ