fbpx

1ος ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ VESPA

Mε μια Vespa πας παντού!

 Και μιας και πας παντού, δεν υπάρχει πρόβλημα να ρίξεις και ένα γύρο της Ελλάδας στο διάβα σου… Μεγάλες στιγμές για τους Έλληνες Βεσπάκηδες στα τέλη Μαΐου, αφού ετοιμάζεται επίσημα ο πρώτος γύρος της Ελλάδας.

 Από την Τρίτη 21 Μαΐου, μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου θα διοργανώσει η ομάδα των ανθρώπων του VESPA FORUM HELLAS, τον 1ο ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ VESPA. Τα 2.000 χιλιόμετρα της διαδρομής θα διανυθούν με κλασσικές Βέσπες.

Η συμμετοχή στον πρώτο γύρο της Ελλάδας με Vespa γίνεται με ατομική ευθύνη και καθημερινά θα καλύπτονται 180 με 270 χιλιόμετρα. Ο γύρος αυτός έχει, πέρα από την ανάδειξη όμορφων γωνιών της χώρας, σαν σκοπό έχει την ολοκλήρωση μιας έντονης, πρωτότυπης δοκιμασίας, με όχημα το κλασικό, εμβληματικό σκούτερ.

Η εκκίνηση θα γίνει την 21η Μαϊου από το Καλλιμάρμαρο στην Αθήνα και η διαδρομή σε γενικές γραμμές είναι Αθήνα, Ηράκλειο (Κρήτη), Ρέθυμνο, Χανιά, Γύθειο, Καλαμάτα, Πύργος, Πάτρα, Αγρίνιο, Άρτα, Γιάννενα, Γρεβενά, Βέροια, Δράμα,Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισσα, Βόλος, Χαλκίδα και από κει επιστροφή στην Αθήνα.

 Λεπτομέρειες και πληροφορίες στον σύνδεσμο του VESPA FORUM HELLAS : www.vespaforumhellas.gr

και στη σελίδα του club στο Facebook: www.facebook.com/groups/vespaforumhellas/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ