fbpx

26η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ VESPA: ΑΪ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΗΛΙΟ

Θαύμα ήταν στο Πήλιο…

Τρεις απολαυστικές μέρες, που σήμαναν και το τέλος του καλοκαιριού, έζησαν οι φίλοι και οι λάτρεις των θρυλικών Vespa, στην (καλοκαιρινή) Πανελλήνια συγκέντρωση Vespa που διοργάνωσε το Vespa Club Volos, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο φιλοξενίας.

Εκατοντάδες φίλοι της Vespa από την Ελλάδα και το εξωτερικό έφτασαν στο κάμπινγκ που είχε οριστεί η συνάντηση στο Παπά Νερό και την ευρύτερη περιοχή Πηλίου. Περισσότεροι από 340 συμμετέχοντες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Ζάκυνθο, Σάμο, Σαντορίνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Ρέθυμνο, Χανιά, Λαμία, Σκιάθο, Βέροια, Κιλκίς, Σητεία, Κομοτηνή, Ναύπλιο, Πύργο, Ξάνθη, Πάτρα, Σέρρες, Άρτα, Κοζάνη, Ιγουμενίτσα, Κατερίνη, Χαλκίδα, Λευκάδα, Αμύνταιο, τον Βόλο φυσικά, κ.λπ. έφτασαν στην εκδήλωση, είτε μεμονωμένοι, είτε μαζί με το club Vespa που ανήκε ο καθένας. Το πρόγραμμα ήταν όπως πάντα χαλαρό, οι εκδηλώσεις διασκεδαστικές, υπήρχαν τα καλλιστεία για διάφορες κατηγορίες Vespa, όπως και αγώνας βραδυπορίας και εκδρομή για βόλτα, εκτός των άλλων.

Η περιοχή Ο Αϊ Γιάννης Πηλίου φιλοξένησε την χαρούμενη παρέα με τα βεσπάκια τους που για χάρη τους έγινε και συναυλία στο κάμπινγκ-Παπά Νερό, όπου ήταν και το αρχηγείο των διοργανωτών από το Vespa Club Βόλου. Εκαί έγιναν και οι απονομές στα μέλη των Vespa Club, και εκεί έγινε και η μεγάλη κλήρωση με το ακόμα πιο μεγάλο δώρο, δηλαδή μια ανακατασκευασμένη Vespa του ’70 που κέρδισε μια κοπέλα, φίλη των Vespa (και από δώ και μπρός και κάτοχος Vespa) από τα Γιάννενα.

Πρώτο σε συμμετοχές club αναδείχθηκε το Vespa Club Θεσσαλονίκης, με δεύτερο του Βόλου, τρίτο της Κοζάνης και ακολούθησαν τα Δράμας, Λάρισας, Τρικάλων και Πειραιά.

“Τρακόσιοι τόσοι” Βεσπίστες έφυγαν από το Πήλιο με ένα μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης, για μια ακόμα πετυχημένη εκδήλωσή τους και πολλές είναι οι ιστορίες που θα αφηγηθούν σε φίλους, κάνοντας τους να ζηλέψουν που δεν παρεβρέθηκαν. Οι υποσχέσεις για του χρόνου έχουν αρχίσει να καταγράφονται ήδη…

Φωτογραφίες: Vespa Forum Hellas, Vespa Club Drama

Περισσότερες φωτογραφίες: https://www.facebook.com/groups/vespaforumhellas/