fbpx

1ο SCOOTER RALLY: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Για κλασικά σκούτερ

Το Lambretta Club Hellas διοργανώνει το 1o Scooter Rally και προσκεκλημένοι είναι όλοι οι κάτοχοι Lambretta, κλασικών Vespa και λοιπών κλασικών scooter με ημερομηνία κατασκευής μέχρι 31/12/1982. Το “1ο Σκούτερ Rally” θα είναι ένας “αγώνας τύπου regularity” για κλασικά scooter. Για όσους δεν γνωρίζουν, δεν πρόκειται για αγώνα ταχύτητας αλλά κυρίως για αγώνα πλοήγησης και ακρίβειας.
Οι αναβάτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν την διαδρομή ακολουθώντας το road book που θα τους διανεμηθεί, περνώντας απ΄όλα τα σημεία που θα έχει ορίσει ο διοργανωτής, και ολοκληρώνοντας επίσης κάποιες ειδικές διαδρομές κατά τις οποίες το βασικό ζητούμενο είναι η ακρίβεια όσον αφορά το χρόνο τέλεσής τους.

Θα υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία στα modern classics – για σκούτερ που κατασκευάστηκαν μετά το 1982 – στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν δίχρονες Vespa με χειροκίνητο κιβώτιο (πχ Cosa, PK, PX, κ.λπ.) αλλά όχι αυτόματες Vespa πχ ET2, LX, κ.λπ.
Το Rally θα ξεκινήσει από το Χαϊδάρι και θα περάσει από περιοχές της ΑττικοΒοιωτίας. Η συνολική του διαδρομή θα είναι περίπου 120-130χλμ και οι συμμετέχοντες θα τερματίσουν στον Άγιο Μερκούριο όπου θα είναι και το μεσημεριανό γεύμα.

Κόστος συμμετοχής ανά σκούτερ με 1 οδηγό (χωρίς συνπειβάτη) 40€
Κόστος ανά σκούτερ με οδηγό και συνεπιβάτη 60€
Επιπρόσθετο κόστος υποχρεωτικής ασφάλισης κατά τη διάρκεια του αγώνα 10€ ανά σκούτερ (όχι ανά άτομο). Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται το μεσημεριανό γεύμα, τα αναμνηστικά και όλες οι παροχές του αγώνα στους αγωνιζόμενους (road book, υλικό αγώνα κλπ)
Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής από το παρακάτω link να τη συμπληρώσετε και να την στείλετε με email στο: [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες μέσω του facebook και του group του Lambretta Club Hellas στο οποίο έχει δημιουργηθεί και το αντίστοιχο event http://www.facebook….58388557567680/

Επίσης πληροφορίες στο τηλ 6939-50.30.60 και στο email [email protected]