fbpx

PEUGEOT METROPOLIS RS CONCEPT, 2020: Πρωτότυπο πριν την παραγωγή

 Αλλάζοντας τους τόνους

Ένα πρωτότυπο τρίτροχο Metropolis παρουσίασε η Peugeot στο σαλόνι του Μιλάνου, αισθητικά αναβαθμισμένο, εξοπλισμένο με τεχνολογικά καλούδια, αλλά κυρίως με ένα πολύ ενδιαφέρον βάψιμο.

Με το Peugeot Metropolis RS Concept, που έκανε την εμφάνισή του στο σαλόνι Eicma του Mιλάνου, έρχεται η τρίτη γενιά του γαλλικού τρίτροχου σκούτερ.

Αυτό το μοντέλο εφαρμόζει επίσης τη σύνδεση “i-Connect” που ήδη έχει τοποθετηθεί στα Peugeot Pulsion 125 και η οποία, με τη σειρά της, βασίζεται στην “i-Cockpit” που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο Peugeot 308.

Ο πίνακας οργάνων είναι τώρα μια έγχρωμη οθόνη TFT.

Το νέο Metropolis με τον μονοκύλινδρο 400άρη κινητήρα διαθέτει μια νέα, πιο άνετη θέση οδήγησης.

Άλλες λύσεις που κληρονομούνται από τα αδέλφια του είναι η ενεργοποίηση των φλας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, σε φρενάρισμα «πανικού». Επίσης, διαθέτει φώτα ημέρας DRL υψηλής έντασης, ώστε να φαίνονται καλύτερα μέσα στην κυκλοφορία.

Αισθητικά, το μπροστινό τμήμα φέρινγκ-ποδιάς έχει αναθεωρηθεί λεπτομερώς, διατηρώντας τη χαρακτηριστική γρίλια και τις εισαγωγές αέρα ανάμεσα στους δυο κομψούς προβολείς, ενισχύοντας ένα πιο σπορ και μοντέρνο στυλ.

Φυσικά οι δύο νέοι προβολείς είναι Full-LED, τεχνολογία φωτισμού που ισχύει και  για το διπλό πίσω στοπ (σήμα-κατατεθέν στα γαλλικά αυτοκίνητα και σκούτερ) με τις  τρεις “νυχιές λιονταριού”.

Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως,  έχει και το βάψιμο που παρουσιάζεται σε αυτό το μοντέλο, αφού είναι ντεγκραντέ, αλλάζοντας βαθμιαία την απόχρωση από το σκούρο προς το ανοικτό μεταλλικό μπλε. Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό στοιχείο του νέου τρίτροχου.

Είναι προγραμματισμένο να δούμε το Peugeot Metropolis RS Concept σύντομα και στην παραγωγή. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ